ДО УВАГИ ВЛАСНИКІВ КВАРТИР В БАГАТОКВАРТИРНИХ БУДИНКАХ!

     Звертаємо Вашу увагу, що з введенням в дію Закону України «Про особливості здійснення права власності в багатоквартирному будинку» (Закон №417) жителям надано право самостійно вибирати форму управління своїм будинком, прийнявши спільне рішення співвласниками будинку.

Впровадження програм для кривдників, які вчиняють домашнє насильство

    За підтримки ОБСЄ та Міністерства соціальної політики України у м.Львів з 27 по 29 серпня відбувся тренінг на тему «Впровадження програм для кривдників, які вчиняють домашнє насильство» в якому взяли участь фахівці соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Житомирської області. Від нашої Брусилівської селищної ради учасником триденного тренінгу була фахівець із соціальної роботи 1 категорії відділу соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді КУ «Центр соціальних послуг» Брусилівської селищної ради Валентина Да-Сільва. Після закінчення тренінгу всім учасникам були врученні сертифікати щодо проходження тренінгу.

МАЛИЙ ГРУПОВИЙ БУДИНОК

    Постановою Кабінету Міністрів України від 31 жовтня 2018 р. № 926 затверджено Положення про малий груповий будинок. Це Положення спрямоване на зменшення в закладах інституційного догляду та виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування в тому числі з інвалідністю та осіб з їх числа шляхом влаштування їх до малих групових будинків, забезпечення можливостей для таких дітей виховуватися в умовах наближених до сімейних.

Про забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб

   Одним із важливих напрямів політики держави в даний час є вирішення питання забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб. Що потрібно знати внутрішньо переміщеним особам для забезпечення житлом?

Василь Осадчук та Валентина Ільницька у Словенії переймають досвід співпраці між містом та селом

    З 8 по 13 вересня триває міжнародна навчальна поіїздка до Словеніії «Управління інфраструктурою та співпраця між містом та селом» для представників громад України, серед яких Валентина Ільницька, голова Тетерівської ОТГ та Василь Осадчук, заступник голови Брониківської ОТГ.

Міністерство юстиції консультує в рамках проєкту «Я МАЮ ПРАВО!»: що таке булінг, як його розпізнати та як діяти сторонам конфлікту

     У січні 2019 року вступили в силу норми закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії булінгу (цькуванню)», який визначає поняття булінгу.