Профадаптація учасників АТО/ООС

Профадаптація учасників АТО/ООС

     Учасники антитерористичної операції, особи, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, та постраждалі учасники Революції Гідності можуть за рахунок бюджетних коштів пройти професійно-технічне навчання на курсах водіїв транспортних засобів та на курсах поглибленого вивчення іноземних мов, зварювальників, токарів, слюсарів, масажистів, перукарів, кухарів, бухгалтерів, операторів комп’ютерного набору,   інших  професій  і  спеціальностей  з  терміном навчання до  12 місяців на базі професійно технічних закладів області.

День відкритих дверей у Житомирському військовому інституті імені С. П. Корольова

День відкритих дверей у Житомирському військовому інституті імені С. П. Корольова

    Повідомляємо, що 15.02.2020 у Житомирському військовому інституті імені С. П. Корольова відбудеться день відкритих дверей, під час якого буде проведено презентацію факультетів та кафедр військового інституту, ознайомлення гостей з умовами навчання, вступу та побуту курсантів. Крім того в рамках дня відкритих дверей буде безкоштовно проведено тренувальне тестування за програмою зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури, математики, історії України та фізики та перший тур Всеукраїнської олімпіади з математики Житомирського військового інституту імені С. П. Корольова, який також можливо пройти он-лайн на офіційному веб-сайті закладу www.zvir.zt.ua. Запрошуємо вихованців ввірених Вам закладів освіти прийняти участь у запланованому заході.

Співпраця з виконавчою службою

Співпраця з виконавчою службою

   3 лютого відбулася робоча зустріч директора Брусилівської районної філії Житомирського ОЦЗ Олександра Дрозда та начальника Брусилівського районного відділу державної виконавчої служби Центрального Західного Міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Хмельницький) Сергія Вангородського.  Основна мета зустрічі налагодження тісної співпраці, визначення шляхів взаємодії між обома структурами в плані роботи з особами, які мають майнові зобов’язання, зокрема заборгованість зі сплати  аліментів та стосовно яких відкрито виконавче провадження в органах державної виконавчої служби.

Пожежна небезпека пічного опалення та правила пожежної безпеки при використанні його у побуті

Пожежна небезпека пічного опалення та правила пожежної безпеки при використанні його у побуті

     Порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення — досить поширена причина виникнення пожеж у побуті в холодну пору року. Пожеж від приборів опалення, якщо вони справні та експлуатуються з виконанням правил пожежної безпеки, не може бути. Якщо пожежа все одно сталась, то її причина ховається завжди в порушені правил експлуатації чи невиконанні інструкцій.

Cтавки єдиного податку для приватних підприємців - 2020

Cтавки єдиного податку для приватних підприємців - 2020

    Коростишівська ДПІ Житомирського управління ГУ ДПС у Житомирській області повідомляє, що підвищення з 1 січня 2020 року мінімальної зарплати та прожиткового мінімуму впливає на показники максимальних ставок єдиного податку для спрощенців І та ІІ групп.

До уваги платників податків!!!  Користувачі РРО мають можливість скористатися бета-тестуванням програмного РРО «пРРОсто»

До уваги платників податків!!! Користувачі РРО мають можливість скористатися бета-тестуванням програмного РРО «пРРОсто»

  Житомирське управління ГУ ДПС у Житомирській області(Коростишівська ДПІ) повідомляє, що з 1 січня 2020 року відбувся офіційний запуск бета-тестування програмного РРО «пРРОсто».

До уваги платників податків!!!  Етапи впровадження РРО підприємцями - платниками єдиного податку

До уваги платників податків!!! Етапи впровадження РРО підприємцями - платниками єдиного податку

 Житомирське  управління ГУ ДПС у Житомирській області(Коростишівська ДПІ) повідомляє, що відповідно до Закону України від 20.09.2019 року № 129-IX Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі і послуг»

Звертаємо увагу мешканців Брусилова та  Брусилівського  району !

Звертаємо увагу мешканців Брусилова та Брусилівського  району !

  З 1 січня 2020 року розпочалась кампанія декларування доходів громадян, отриманих у 2019 році. То ж, якщо Ви отримували у минулому році доходи, з яких не сплачено податків, варто завітати до державної податкової інспекції за місцем своєї податкової адреси. Річна податкова декларація про доходи подається до 1 травня 2020 року.

Звертаємо увагу приватних підприємців, які перебувають на загальній системі оподаткування !

Звертаємо увагу приватних підприємців, які перебувають на загальній системі оподаткування !

     Підприємці на загальній системі оподаткування подають податкову декларацію про майновий стан і доходи за результатами календарного року у строки, встановлені для річного звітного податкового періоду за місцем своєї податкової адреси.

Коростишівська ДПІ Житомирського управління Головного управління ДПС у Житомирській  області нагадує

Коростишівська ДПІ Житомирського управління Головного управління ДПС у Житомирській  області нагадує

    Дохід з джерелом їх походження з України – будь-який дохід, отриманий резидентами або нерезидентами, у тому числі від будь-яких видів їх діяльності на території України.