У рамках реалізації в Житомирській області програми Президента «Велике будівництво» у Коростишівській центральній районній лікарні ім. Д.І. Потєхіна реконструйовано відділення екстреної медичної допомоги, урочисте відкриття якого, як ми уже повідомляли, відбулося 07 червня за участі першої заступниці голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко та народних депутатів України.

 Відділення екстреної медичної допомоги Коростишівської ЦРЛ ім. Д.І. Потєхіна — один із опорних закладів охорони здоров’я в області, який обслуговує більш ніж 90 тисяч населення Житомирського району та прилеглих громад.

 Як повідомляє Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА, реконструкція відділення екстреної меддопомоги тривала майже пів року, під час якої підрядники повністю осучаснили старі приміщення.

 У приймальному відділенні зроблено 4 входи, два з яких оснащені двостороннім пандусом. До послуг пацієнтів, що звертаються самостійно, одразу на вході розташована реєстратура. Поруч – оглядовий кабінет, пункт забору аналізів і процедурна.

Деталі тут: http://zhytomyr-rda.gov.ua/velyke-budivnytstvo-bilshe-90-tysiach-zhyteliv-zhytomyrskoho-rajonu-mozhut-zvernutysia-do-rekonstrujovanoho-viddilennia-ekstrenoi-medychnoi-dopomohy-u-korostyshevi-foto-video/