Фото без опису  Відвідування підприємств, робочі зустрічі з  роботодавцями  -  невід’ємний та важливий напрям роботи  фахівців Брусилівської районної філії Житомирського ОЦЗ.

  Так, 13.07.2021, директором філії Олександром Дроздом та заступником начальника відділу надання соціальних послуг  Ларисою Білокур відвідані п’ять  фопів та два підприємства.

  Під час особистого спілкування з керівниками підприємств та кадровими службами, акцентується увага на можливості підбору персоналу за сприяння служби зайнятості, в тому числі  з використанням  психодіагностичних методик, наданні компенсації єдиного внеску для роботодавців, які створюють нові робочі місця, проведенні робіт тимчасового характеру,  використанні електронних сервісів для взаємодії роботодавців та служби зайнятості тощо.

  Наразі нагальною  є проблема легалізації робочих місць та зменшення тіньової зайнятості. Тому фахівці служби зайнятості проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу серед  суб’єктів господарювання, напрямлену на зниження рівня неформальних трудових відносин, створення нових робочих міць  та покращення добробуту та соціального захисту працюючих.

  Під час зустрічі з керівником ТОВ "БЛФЗ ФАЙДАЛ УА" Миколою Роговським   обговорено напрями співпраці, наявні вакансії на підприємстві, можливості їх укомплектування. Так, підприємство потребує апаратників диспергування пігментів і барвників. Роботодавець гарантує офіційне працевлаштування, соціальний пакет та заробітну плату на рівні 8000 грн.