І знову перемога!!!    

      В м.Чорноморську Одеської області пройшов ХІІІ-ий Всеукраїнський фестиваль  вокально-хорового мистецтва «Серпневий заспів-2019» імені Юрія Штельмаха, в якому взяли участь 13 хорів та 19 ансамблів з усіх куточків України. Кожен колектив виконував три пісні, одна з яких- без супроводу. Оцінювало виступи учасників фестивалю професійне журі  на чолі з професором  Київського національного університету культури та мистецтва Петром Андрійчуком. Житомирщину представляли народний вокальний ансамбль «Чарівниця» Брусилівського селищного Будинку культури та гурт «Чоповицькі роси» Малинського району, який отримав диплом за участь у «Серпневому заспіві». Гучними оплесками та вигуками «Браво!» глядачі дякували «Чарівниці» і під час виступу в ході конкурсної програми, і під час нагородження (а ми отримали диплом 2-го ступеня!!!), і під час гала-концерту.           Дякуємо глядачам і журі за високу оцінку майстерності колективу,   найкращі слова вдячності учасникам ансамблю, що витримали тривалу підготовку і  участь у фестивалі. Та наша участь і перемога у цьому фестивалі була б неможливою без підтримки наших щирих шанувальників та добрих друзів, які неодноразово підставляли нам дружнє плече. Хочемо подякувати за значну фінансову допомогу Омельченку М.П., Компанцю М.А., Кожухаренку В.О. («Привороття-Агро»), Сороці А.Ф., Рудченку М.М., Варенику С.О. (ТОВ «Агрофірма «Брусилів»), Хоменку С.М. (ТОВ «Файдал-УА»), Боровому П.С., Буланову Є.О. (ТОВ «Папірус-Універсал»),  Вознюку М.Ф. (ТОВ «Брусилівський маслозавод»), Тарасюку С.Р., а також Максименку А.П., Прохоренко С.К, Святненку В.Г., Круковському В.В. та Городецькій В.І.. Хай Господь всім примножує здоров’я, додає сили і сприяє в усіх благих ділах!..

ТУБЕРКУЛЬОЗ?... МЕНЕ ЦЕ НЕ СТОСУЄТЬСЯ!...?

   В сучасних умовах туберкульоз став глобальною, а в Україні –  Національною проблемою внаслідок ризикової екологічної ситуації, нестабільності соціально-економічних умов, збільшення ризику у зв'язку з  розповсюдженням ВІЛ-інфекції, міграцією населення та зростанням кількості хворих  з тяжкими формами туберкульозу, які важко піддаються лікуванню.     Поширення туберкульозу, насамперед мультирезистентного, становить загрозу національній безпеці країни, є однією з причин втрати працездатності, здоров'я , причиною інвалідності та смертності населення України, свідчить про проблеми бідності, соціальної нерівності та вимагає постійного збільшення видатків із державного бюджету.

Карпати 2019!!!

   Сповнені насолодою та незабутніми краєвидами гір, чистотою гірського повітря, 50 дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки з Брусилівської селищної ради.

Ідентифікація громади. У Радомишльській ОТГ працюють над створенням бренду

      Замок «Радомисль», радомишльське пиво та Олександр Зінченко, футболіст англійського Манчестер Сіті, який народився у Радомишлі – саме за цими трьома брендами пізнають містечко Радомишль на Житомирщині. Але громада є багатогранною та різноманітною, і має десятки та сотні цікавих, унікальних та креативних людей, туристичних місць та історичних фактів.

Про безоплатну правову допомогу

  В рамках підписаного Меморандуму про співпрацю між Державною службою зайнятості та Міністерством юстиції України в сфері надання безоплатної правової допомоги, 05.08.2019, відбулися зустрічі із безробітними, зареєстрованими у Брусилівській районній філії Житомирського обласного центру зайнятості  та Юрієм Ободзінським, начальником Брусилівського бюро правової допомоги.

Житомирський ЦРМС зібрав обраних депутатів аби обговорити першочергові завдання для впровадження децентралізації

    У Житомирському Центрі розвитку місцевого самоврядування, створеного Програмою «U-LEAD з Європою», та Мінрегіоном України відбувся круглий стіл «Реформа децентралізації влади: стан та подальші кроки» за участі команди Житомирського Центру, голів ОТГ, обраних депутатів-мажоритарників Житомирської області Ігора Герасименка, Богдана Кицака, Сергія Кузьміних, Володимира Арешонкова та Тетяни Грищенко, а також директора Агенції регіонального розвитку Артема Сачука.

Яка кримінальна відповідальність передбачена для неповнолітніх, - роз’яснює Міністр юстиції

     Доброго дня, пане Павле! Мій неповнолітній племінник вчинив крадіжку, він жалкує про скоєне, але злочин є злочин і кримінальна справа вже відкрита. Підкажіть, будь ласка, яка кримінальна відповідальність передбачена для неповнолітніх?