Як прибирати вдома під час карантину?

Як прибирати вдома під час карантину?

 З того, що на сьогодні відомо, ризики заразитися на коронавірусну інфекцію вищі через респіраторні краплинки. Ризик зараження від поверхонь існує, хоча офіційно таких випадків зареєстровано не було. 

Як безпечно вийти з дому на прогулянку, ходити за покупками, користуватись транспортом під час карантину?

Як безпечно вийти з дому на прогулянку, ходити за покупками, користуватись транспортом під час карантину?

  Бути в карантині означає не покидати своєї домівки без нагальної потреби. Якщо вам треба вийти на вулицю, Всесвітня організація охорони здоров'я радить не підходити до людей ближче, ніж на 1 метр, а краще на 2 метри. 

До уваги керівників підприємств, установ та організацій,  на яких неможливий перехід на дистанційний режим роботи

До уваги керівників підприємств, установ та організацій, на яких неможливий перехід на дистанційний режим роботи

    На території Житомирської області розташовані та функціонують ряд підприємств, установ та організацій, на які не поширюються норми підпункту 3) пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 16.03.2020 №215 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. №211 «Про запобігання поширення на території України гострої респіраторної  хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» через неможливість забезпечення переведення виробничого процесу в дистанційний режим з огляду на технічні особливості виробництва (заводи, фабрики, виробничі підприємства, станції технічного обслуговування, автомобільні мийки,зоомагазини тощо) .

Самоізоляція - найдієвіший спосіб убезпечити себе!!!

Самоізоляція - найдієвіший спосіб убезпечити себе!!!

      Коронавірус – родина распіраторних вірусів, що можуть спричинити від звичайної застуди до тяжкого респіраторного захворювання. Захворювання, яке викликав китайський коронавірус, називається COVID-19.

ДО УВАГИ КЕРІВНИКІВ ПІДПРИЄМСТВ, УСТАНОВ,  ОРГАНІЗАЦІЙ, ЗАКЛАДІВ УСІХ ФОРМ ВЛАСНОСТІ ТА НАСЕЛЕННЯ!

ДО УВАГИ КЕРІВНИКІВ ПІДПРИЄМСТВ, УСТАНОВ, ОРГАНІЗАЦІЙ, ЗАКЛАДІВ УСІХ ФОРМ ВЛАСНОСТІ ТА НАСЕЛЕННЯ!

  На виконання Указу Президента України від 13.03.2020 № 87/2020 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 13 березня 2020 року "Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки в умовах спалаху гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», постанови Кабінету Міністрів України від 16.03.2020р. № 215 «Про внесення змін до постанови КМУ від 11.03.2020 №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID -19», керуючись статтями 16, 17 Закону України «Про правовий режим надзвичайного стану», статтями 28, 30 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», статтями  6, 11 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», статтями 38, 40, 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», комісією з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті селищної ради прийнято протокольне рішення від 26.03.2020 року №43 (протокольне рішення засідання наведено нижче).

ДО УВАГИ!

ДО УВАГИ!

  За офіційними даними МОЗ в Україні станом на 10.00 год. 26.03.2020р. 156 лабораторно підтверджених випадків COVID – 19!  За останню добу було зафіксовано 43 нових випадки!!!

Відбулася урочиста церемонія передачі обладнання для ліквідації загорання сухої рослинності та лісових пожеж

Відбулася урочиста церемонія передачі обладнання для ліквідації загорання сухої рослинності та лісових пожеж

  26 березня в 6 державній пожежно-рятувальній частині (смт Брусилів) Управління ДСНС у Житомирській області відбулася урочиста церемонія передачі обладнання для ліквідації загорання сухої рослинності та лісових пожеж. Два мотооприскувачі Vitals Master MS 7750b рятувальникам подарував місцевий благодійник Андрій Сорока. Мотооприскувачі врази полегшать роботу вогнеборців та прискорять ліквідацію пожеж, що помітно зменшить збитки для держави.