БРУСИЛІВСЬКА КНИЖКОВА ТОЛОКА

  У сонячних мелодіях позолоченого бабиного літа, в ніжних танцях жовтневого падолисту відшуміла «Брусилівська книжкова толока». Такого формату літературно-мистецький захід відбувався в нашому славному козацькому містечку над Здвижень-рікою вперше. Напевно тому, перед початком Толоки було помітне хвилювання організаторів. Скажу чесно, я сам хвилювався не менше, за них, бо не хотів підвести людей, які повірили в мою затію, тим більше, що скептиків і нитиків вистачало. І ось тепер, коли пристрасті трохи вляглися, емоції повисли хмарками на денці душі, а голова відійшла від святкового хмелю, можна з впевненістю сказати, що «Брусилівська книжкова толока» вдалася. Звичайно, були й недоліки, але ж ми знаємо, що ідеальне існує лише в уяві. Тож хочу найперше низько вклонитися своїм землякам-БРУСИЛІВЦЯМ за гостинність і ту атмосферу свята, яку вони створили. Горджуся усіма Вами!

Про порядок стягнення аліментів на дитину у разі виїзду одного з батьків для постійного проживання за кордон

МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ КОНСУЛЬТУЄ В РАМКАХ ПРОЄКТУ «Я МАЮ ПРАВО!»: Про порядок стягнення аліментів на дитину у разі виїзду одного з батьків для постійного проживання за кордон

Семенівська ОТГ налагоджує співпрацю із Бердичівською міською лікарнею

  У 2017 році мешканці Семенівської сільської ради почали звертатись до лікарів Бердичівської міської лікарні, адже спеціалісти районної лікарні відмовляли у наданні медичних послуг. Крім того, відсутність травматологічного, пологового, офтальмологічного та інших відділень районної лікарні спонукали мешканців сіл шукати якісні послуги в міській лікарні. Але кошти медичної субвенції громади на утримання районної лікарні до районного бюджету.

Встань, козацька славо… 

    День захисника України - свято, яке щороку відзначається в Україні 14 жовтня у день Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем українського козацтва, щоб вшанувати мужність та героїзм захисників незалежності і територіальної цілісності України, військові традиції і звитяги українського народу. Ми завдячуємо можливості сьогодні жити, працювати і святкувати нашим воїнам, які і зараз захищають нашу державу.    На урочистостях в Брусилівському селищному Будинку культури із словами подяки та вітаннями звернулися до присутніх голова громадської організації «Атошник Брусилівщини» Андрій Ненюк, голова районної організації ветеранів війни і праці Микола Гаєвський, голова районної спілки ветеранів Афганістану та воїнів-інтернаціоналістів Віктор Кучеренко, Брусилівський селищний Володимир Габенець, перший заступник голови Брусилівської райдержадміністрації Олександр Ненюк. А концерт, який подарували аматори сільських клубних установ Брусилівської громади, додав всім гарного настрою і впевненості в мирному майбутньому для наших дітей і внуків. Ми низько вклоняємося всім, хто, виконуючи свій військовий обов’язок, стояв на захисті нашої держави в минулому і сьогодні боронить українську землю. Шановні наші герої, щоденно кожен з вас ризикував власним життям, захищаючи кордони рідної землі. Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя та мирного неба. Низький вам уклін від жителів Брусилівщини…

На Кубок пам’яті вчителів фізкультури!

   Вже в шістнадцяте минулої суботи в Народичах пройшли змагання з футболу на Кубок пам’яті вчителів фізкультури, які пішли за межу вічності. Свого часу цей турнір серед ветеранів ініціювала Галина Віталіївна Корінна, яка в ті роки була депутатом обласної ради. Ідею проведення турніру підтримало керівництво Народицької райдержадміністрації та райради, селищний голова, ветерани спорту з Бердичева, Брусилова, Києва та інших міст, куди відбулося переселення жителів Народицького району після аварії на ЧАЕС.

День жалоби за загиблими мешканцями Брусилівської селищної ради

4 жовтня встановлено Днем жалоби за загиблими мешканцями Брусилівської селищної ради, під час проведення антитерористичної операції. З цієї нагоди біля пам’ятника синам і дочкам, які загинули за незалежність, гідність та цілісність України, зібрались жителі громади щоб вшанувати пам'ять земляків, які боролися за права та свободу українського народу, загинули під час Революції гідності та полягли в бойових зіткненнях з російсько-терористичним агресором на сході України.

Оголошення про проведення ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

   Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті  детального плану території садибної житлової забудови по: вул Чернівецька, с. Привороття, Брусилівського району, Житомирської області.  

Знайомимось з професіями майбутнього

     Нові технології, які переповнюють наше життя змушують людський мозок еволюціонувати в небаченому досі темпі. Тому школярів, які сидять зараз за учнівською партою чекають нові професії та нові види діяльності.