Вчительська конференція

Вчительська конференція

Закінчилося гомінке літо, веселий та безтурботний період. Задзвонив перший дзвоник, і помчалися юні соколята за шкільну парту. А мудрі, добрі вчителі знову спішать навчити, донести щось високе і прекрасне. Та щоб це вдало виходило – потрібно зробити підсумки, виправити все те, що не зовсім вдалося, примножити свої досягнення.

Відпочинок на березі Чорного моря

Відпочинок на березі Чорного моря

  Цього літа діти пільгових категорій селищної ради мали унікальну нагоду відпочити в дитячому оздоровчому таборі «Веселка»  у місті Скадовськ Херсонської області. Окрім чудових фотографій із собою з табору діти привезли додому незабутні спогади про затишний відпочинок на березі моря, різноманітні конкурси та розваги.

Брусилів відсвяткував 920-ту річницю та День Незалежності України

Брусилів відсвяткував 920-ту річницю та День Незалежності України

   День Незалежності кожного року нагадує не тільки українському народу, але і всьому світу, про існування незалежної, демократичної та унітарної країни. В цей день загострюється відчуття істинної національної приналежності. Саме тоді, як ніколи, виникає бажання вдягти українську вишиванку, скуштувати вареників і заспівати пісню на українській мові. Кожен громадянин України відчуває себе часткою цього свята. Відзначення цього дня нагадує українцям про їх індивідуальність, а всьому світові про процвітання величної країни в центрі Європи.

На День Державного Прапора відкрито районну Дошку Пошани

На День Державного Прапора відкрито районну Дошку Пошани

    23 серпня 2017 року Брусилівщина відзначала День Державного Прапора України. О 9.00 біля приміщення Брусилівської селищної ради зібралася громадськість району. З вітальним словом виступили перший заступник голови Брусилівської райдержадміністрації О.О. Ненюк, голова районної ради Н.А.Рафальська та селищний голова В.В.Габенець. Вперше поряд з Державним прапором України було піднято прапор Брусилівської об’єднаної територіальної громади. За традицією на День Державного Прапора було відкрито районну Дошку Пошани, на яку занесено кращих із кращих працівників різних галузей народногосподарського комплексу району.

ХІ-й Всеукраїнський фестиваль української народної пісні ім. Ю.Штельмаха «Серпневий заспів-2017»

ХІ-й Всеукраїнський фестиваль української народної пісні ім. Ю.Штельмаха «Серпневий заспів-2017»

   В м. Чорноморську (Іллічівську) Одеської області нещодавно проходив ХІ-й Всеукраїнський фестиваль української народної пісні ім. Ю.Штельмаха «Серпневий заспів-2017». Географія колективів- а їх було 37- виявилась дуже широкою- від Житомирської, Рівненської, Київської, Чернівецької,Вінницької, Тернопільської, Чернігівської, Полтавської, Черкаської, Харківської  та Одеської областей.

Гуманітарна допомога

Гуманітарна допомога

  22 серпня 2017 року спеціалістом Служби у справах дітей, сім’ї та молоді Брусилівської селищної ради, фахівцями із соціальної роботи відділу Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Комунальної установи «Центр надання послуг» Брусилівської селищної ради спільно з представником громадської організації ВМБО «Світанок дітям» були забезпечені гуманітарною допомогою у вигляді одягу, взуття, постільної білизни сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах із с.Болячів, с.Водотиї, с.Покришів, с.Соболівка.

    Засідання  Медичної  Ради

    Засідання  Медичної  Ради

     17.08.2017 року відбулося засідання Медичної  Ради закладів  охорони  здоров’я   Брусилівського  району.  В ньому приймали  участь працівники ЦРЛ  та  структурних  підрозділів  Центру первинної медико-санітарної  допомоги, представник  відділу охорони  здоров’я  Брусилівської  селищної  ради.

Чи скористався ти правом на безоплатну правову допомогу?

Чи скористався ти правом на безоплатну правову допомогу?

Житомирський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги регулярно надає безоплатну правову допомогу соціально-незахищеним категоріям громадян. Відтак, за І півріччя 2017 року до центру та бюро, що йому підпорядковані – Брусилівське, Коростишівське, Радомишльське, Черняхівське – звернулося 2 498 громадян. З них юридичну консультацію отримали 1 740 осіб, 666 осіб отримали адвоката від держави для захисту своїх інтересів у суді.

Обрано керівників Брусилівського селищного Будинку культури та Брусилівської центральної бібліотеки імені Г.М. Ткаченка

Обрано керівників Брусилівського селищного Будинку культури та Брусилівської центральної бібліотеки імені Г.М. Ткаченка

Відбулося друге засідання комісій з конкурсного добору на посади директора Брусилівського селищного Будинку культури та директора Брусилівської центральної бібліотеки імені Г.М. Ткаченка. Свою програму розвитку закладу на один і п’ять років презентувала кандидат на посаду директора Брусилівського СБК Ксенія Василівна Федишина. Вона була єдиним претендентом на цю посаду. Комісія одноголосно обрала її директором закладу. На посаду керівника Брусилівської центральної бібліотеки імені Г.М. Ткаченка претендували: Комарова Леся Анатоліївна, Макаренко Оксана Миколаївна, Королюк Таїсія Григорівна та Мельниченко Тетяна Іванівна. За результатами запропонованих програм конкурсна комісія одноголосно обрала Комарову Лесю Анатоліївну на вищеназвану посаду. Комісія доручила органу управління укласти контракти з переможцями конкурсу.