Починаючи з 2003 року Європейською комісією проводиться Європейський молодіжний тиждень, який спрямований на відзначення та пропагування молодіжної діяльності шляхом проведення заходів у всіх країнах, що надає молодим людям популярну та захоплюючу можливість долучитися до політики ЄС, обмінюючись думками та дізнавшись про можливості, які їм надають європейські програми.

    Цього року,  5 травня Рада Європи, яка визначає значимість демократичних засад на місцевому та регіональному рівнях, відзначала 70 річницю з дня створення організації.

   З цією метою Міністерство молоді та спорту у період з 29 квітня по 5 травня 2019 року ініціювало проведення  низки заходів для молоді в усіх регіонах України, зокрема проведення у соціальних мережах флешмобу на тему «Демократія і я», використовуючи хештеги #ДемократіЯ, #EYW, #70youthCoE.

   Служба у справах дітей, сім’ї та молоді селищної ради також долучитися до флешмобу шляхом проведення з 29.04.2019 року по 10.05.2019 року одного з варіантів флешмобу L-мобу (довгий моб або «лонг-моб»), шляхом розповсюдження в різних  місцях в різний час, створені постери з висловами відомих людей про демократію.

   До флешмобу долучилася і Брусилівська центральна бібліотека ім.Г.М.Ткаченка, яка представила книжкові виставки: видань творів сучасних літераторів Європи «Євротур літератур» та «Європа без кордонів», провівши огляди та бесіди із молоддю.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 Л.МЕЛЬНИК, начальник служби у справах дітей, сім’ї та молоді селищної ради