ОГОЛОШЕННЯ!  До уваги суб’єктів малого і середнього підприємництва!!!

ОГОЛОШЕННЯ! До уваги суб’єктів малого і середнього підприємництва!!!

   Звертаємо вашу увагу, що рішенням обласної ради дванадцятої сесії сьомого скликання №757 від 27.07.2017 року внесено зміни у рішення обласної ради  до Порядку часткового відшкодування з обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого і середнього підприємництва для реалізації бізнес – проектів. Докладніше.

2 серпня відбулось сьоме засідання виконавчого комітету Брусилівської селищної ради

2 серпня відбулось сьоме засідання виконавчого комітету Брусилівської селищної ради

      Спекотний день не став на заваді, адже на порядок денний було винесено 27 важливих питань, котрі потребують нагального вирішення. Головував на засіданні керманич  ОТГ В.В.Габенець.

Візова лібералізація

Візова лібералізація

 Отримання безвізового режиму в створеній сьогодні соціально-економічній ситуації всередині України, пошук соціальних доходів, падіння промислового виробництва, зменшення рівня зайнятого населення України, а також значне перевищення середнього рівня заробітних плат країн Європейського Союзу над середнім рівнем заробітних плат в Україні формує  реальне збільшення рівня трудової міграції населення України в країни Європейського Союзу.

Не словом , а ділом !

Не словом , а ділом !

       На    часі    доводити   сказане  справами.   В Брусилівській  громаді  в цьому   переконуються  вже  вкотре.  Визначивши  цього  року   однією з пріоритетних  в соціально-економічному  розвитку  Брусилівщини  -  галузь   охорони  здоров’я,  керівництво  громади дбає про її розвиток,  зміцнення  матеріально-технічної  бази,  забезпечення  та  покращення  умов  надання  своєчасних  та  якісних  медичних  послуг.

Акція «Подаруй іграшку дитині»

Акція «Подаруй іграшку дитині»

    Завдяки проведеній акції збору дитячих іграшок «Подаруй іграшку дитині»  працівниками служби у справах дітей, сім’ї та молоді селищної ради було забезпечено іграшками дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах із с. Скочища та с. Соболівка.

Всесвітній день протидії торгівлі людьми

Всесвітній день протидії торгівлі людьми

30 липня проголошено у 2013 році Генеральною Асамблеєю Організації Об’єднаних націй Всесвітнім днем протидії торгівлі людьми. В цей день хотілося б підвищити рівень поінформованості громадян про глобальну проблему торгівлі людьми, привернути увагу до тяжкого становища жінок, чоловіків, дітей з усіх куточків світу, які постраждали від торгівлі людьми, а також заохочувати людей активно допомагати і протидіяти цьому злочину.

 Вітаємо з Днем громади!

 Вітаємо з Днем громади!

  Рішенням восьмої сесії сьомого скликання Брусилівської селищної ради від 14.07.2017 року №203 затверджено Статут громади, відповідно до якого 27 липня визначено як свято – День громади. Щиро вітаю жителів територіальної громади селищної ради зі святом! Життя в новоствореній громаді, її економічний, культурний та соціальний розвиток залежать не лише від роботи депутатського корпусу та виконавчого комітету селищної ради, а й від активності та небайдужості кожного жителя громади. Тільки в єдності, порозумінні, консолідації зусиль ми зможемо вирішувати проблеми, які ставить життя, успішно проводити реформи. Щиро бажаю всім миру, здоров’я, радості, достатку та віри в завтрашній день громади!

Оголошення про проведення громадських слухань

Оголошення про проведення громадських слухань

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті  детального плану території садибної житлової забудови по вул. Буцивка в с. Дивин, Брусилівського району Житомирської області

Оголошення про проведення громадських слухань

Оголошення про проведення громадських слухань

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті  детального плану території садибної житлової забудови по вул. Базарна в смт. Брусилів, Брусилівського району Житомирської області