Чарівний світ української мови

Чарівний світ української мови

В Брусилівській селищній раді Тамара Григорівна Коваль - вчитель української мови та літератури провела лекційне заняття для працівників селищної ради на тему: " Чарівний світ української мови" приурочений до Дня української писемності та мови.   Година лекційного заняття  для усіх присутніх була пізнавальною та цікавою. Висловлюємо щиросердечну подяку Тамарі Григорівні Коваль та усім учасникам зібрання.      

Заходи щодо повернення військовослужбовців до військових частин

Заходи щодо повернення військовослужбовців до військових частин

 Військовослужбовці Збройних Сил України з честю і достоїнством виконують завдання по захисту цілісності та суверенітету України в районі проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей, сумлінно несуть службу в пунктах постійної дислокації. Багато з них нагороджені державними нагородами відомчими нагородами Міністерства оборони України та Збройних сил України.

9 листопада – День української писемності та мови

9 листопада – День української писемності та мови

     9 листопада в Україні щороку відзначається Свято української      писемності та мови. За православним календарем – це день  ушанування пам'яті Преподобного Нестора-літописця – послідовника  творців слов'янської писемності Кирила і Мефодія. Вважається, що Нестор-літописець став прабатьком української писемної мови. Преподобний Нестор працював до останнього дня свого земного життя. Мощі святого покояться в Ближніх печерах Києво-Печерської лаври. Свято було започатковано Указом президента України від 6 листопада 1997 року № 1241/97. Традиційно цього дня всіх українців запрошують написати Всеукраїнський диктант національної єдності і перевірити свої знання.

Вітаємо з Всеукраїнським днем працівників культури та аматорів  народного мистецтва

Вітаємо з Всеукраїнським днем працівників культури та аматорів народного мистецтва

  Шановні колеги! Колектив Житомирського обласного Центру народної творчості вітає вас з професійним святом – Всеукраїнським днем працівників культури та аматорів народного мистецтва ! Це свято творчості та майстерності, що в поєднанні з витворами народного мистецтва стверджує, примножує духовну скарбницю нашого народу. Багата талантами Житомирська Земля, наші земляки володіють вагомим творчим потенціалом, який втілюють у життя працівники культури — ваша самовіддана творча праця вражає своєю неповторністю, яскравим колоритом, різноманітністю репертуару, невичерпною енергією. Тож від усієї душі бажаємо вам міцного здоров’я, сили, енергії, вагомих здобутків і досягнень на професійній ниві!!! Хай повняться любов’ю, миром ваші домівки й серця, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог!   Колектив Житомирського обласного Центру народної творчості 

Про роботу комісії з питань надання матеріальної допомоги при виконкомі селищної ради за десять місяців 2017 року

Про роботу комісії з питань надання матеріальної допомоги при виконкомі селищної ради за десять місяців 2017 року

На виконання рішення Брусилівської селищної ради від 01.02.2017 року №9 «Про комісію з питань надання матеріальної допомоги при виконкомі селищної ради» відповідно до статей 25, 34, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» відповідно до Положення, комісією з питань надання матеріальної допомоги  у складі: Шкуратівського Віктора Вікторовича – заступника селищного голови, Волошенко Алли Анатоліївни – секретаря селищної ради, Петричко Мирослави Йосипівни – начальника загального відділу, Хабази Сергія Володимировича – головного лікаря Комунальної установи «Брусилівської центральної лікарні»,  Омельчук Тетяни Василівни – начальника відділу фінансового обліку та звітності, Боровської Галини Миколаївни – діловода загального відділу, Радченко Вікторії Іванівни – депутата селищної ради та в.о. старост за територіальною належністю станом на 1 листопада 2017 року проведено вісім комісій на яких розглянуто:  

Чарівний світ паперової фантазії

Чарівний світ паперової фантазії

 3 - 4 листопада 2017 року комунальний позашкільний навчальний заклад «Житомирський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Житомирської обласної ради зустрічав радо учасників 12 обласної виставки-конкурсу «Паперовий світ».

ГО „Ла Страда -Україна” – одна з провідних неурядових організацій України у сфері захисту прав жінок та дітей

ГО „Ла Страда -Україна” – одна з провідних неурядових організацій України у сфері захисту прав жінок та дітей

ГО „Ла Страда -Україна” – одна з провідних неурядових організацій України у сфері захисту прав жінок та дітей. Діяльність організації направлена на запобігання торгівлі людьми, попередження домашнього насильства, впровадження тендерної рівності та вдосконалення системи захисту прав та інтересів дитини.

 Мистецтво налагоджувати зв’язки між людьми

 Мистецтво налагоджувати зв’язки між людьми

              У першу неділю листопада в Україні відзначають день працівника соціальної сфери. Він встановлений Указом Президента України 13 квітня 1999 року. Соціальна робота-це мистецтво налагоджувати зв’язки між людьми. Це професійне свято, яке по праву належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки по службовому обов’язку, але й по велінню совісті і заклику душі. Працівники соціальної сфери дарують людям надію на краще, своєчасно подають руку допомоги тим, хто цього потребує.

Осінь завітала в гості до малят

Осінь завітала в гості до малят

Кожне свято для дітей – справжнє море радості, гарних емоцій та величезного задоволення. В Брусилівському  ДНЗ «Віночок» стало традицією проводити Свято Осені. Цього року воно пройшло 24 та 25  жовтня  і своєю змістовністю та різноманітністю спонукало піднесенню святкового настрою всіх присутніх у прикрашеній з  любов’ю  залі.

«Впровадження Національної стратегії реформування системи інституційного догляду та виховання дітей на 2017-2026 роки в Житомирській області

«Впровадження Національної стратегії реформування системи інституційного догляду та виховання дітей на 2017-2026 роки в Житомирській області

31жовтня 2017 року – 2 листопада 2017 року у м. Житомирі відбувся семінар-тренінг  «Впровадження Національної стратегії реформування системи інституційного догляду та виховання дітей на 2017-2026 роки в Житомирській області.