Незабутній відпочинок у Березовому гаї

Незабутній відпочинок у Березовому гаї

Серед мальовничого лісу непомітно промайнули 21 день табірної зміни в оздоровчому дитячо-юнацькому закладі «Березовий гай». Під час відпочинку діти відвідали пам’ятку архітектури, католицький монастир XVII століття - Монастир Кармелітів Босих, парк культури та відпочинку ім. Шевченка у м.Бердичеві, басейн «Дельфін» у м.Козятин Вінницької області.

Одна з цілей проекту «Я маю право» – підвищити юридичну грамотність житомирян

Одна з цілей проекту «Я маю право» – підвищити юридичну грамотність житомирян

Всеукраїнський просвітницький проект «Я маю право!» стартував на Житомирщині в червні цього року. Він має дві основні функції: просвітницьку та моніторингову щодо порушень прав людини і реагування на це з боку держави.

Відпочинок у 2017 році

Відпочинок у 2017 році

Днями, службою у справах дітей, сім’ї та молоді селищної ради відправлено на оздоровлення та відпочинок 10 дітей із багатодітних сімей в дитячий оздоровчий заклад «Світанок» (смт.Любар Житомирської області). Хочеться згадати, що службою у справах дітей, сім’ї та молоді селищної ради вже оздоровлено 45 дітей пільгових категорій, а в подальшому заплановане оздоровлення 42 дітей зазначених категорій за кошти обласного бюджету.       

Організація якісного гарячого харчування для школярів

Організація якісного гарячого харчування для школярів

  Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради повідомляє, що за рішенням 5 сесії 7 скликання від 15.03.2017 року №53 безкоштовним гарячим харчуванням в загальноосвітніх навчальних закладах забезпечуються діти сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти переселенців із зони АТО, діти батьків-учасників бойових дій АТО та учні 1-4 класів із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям» та встановлена вартість харчування в сумі 10,00 грн. на одного учня в день.

Незабутні мандрівки у світ прекрасного

Незабутні мандрівки у світ прекрасного

    «Іноді один день, проведений в інших місцях, дає більше, ніж десять років життя вдома», - мудро висловився на користь подорожей французький письменник Анатоль Франс. До когорти прихильників цієї тези можна сміливо зарахувати і голову нашої громади, а заодно – незмінного мецената та спонсора В.В.Габенця. І не тільки тому, що його сусідом є актор Білоцерківського театру, а й через те, що і дружина, й діти та онуки Володимира Васильовича також обожнюють подорожувати мистецькими стежками, прагнуть за будь-якої нагоди відвідати музеї, фестивалі, театри…

Формується туристичний актив Житомирщини

Формується туристичний актив Житомирщини

    11-12 серпня в Житомирі в Центрі розвитку місцевого самоврядування відбувся семінар-тренінг «Туристичний актив Житомирщини». У роботі зібрання взяла участь начальник відділу культури, туризму та ЗМІ Філоненко Л.М.. Головним завданням семінару було створити в області туристичний актив, навчити створювати якісні туристичні продукти, привабливі для гостей нашого краю. Семінар проводили досвідчені тренери: Голова Асоціації Гостинності України, радник віце-прем’єр-міністра України, екс-міністр курортів і туризму Криму Лієв О.С. та бізнес- тренер, кандидат психологічних наук, доцент кафедри практичної психології НПУ імені М.П.Драгоманова Гаркавенко З.О.

         Конкурсні комісії  – в дії

         Конкурсні комісії  – в дії

     10 cерпня 2017 року відбулися перші засідання конкурсних комісій з проведення конкурсного добору на посаду директора Брусилівського селищного Будинку культури та директора Брусилівської бібліотеки імені Г.М.Ткаченка. На зібраннях головою комісій було обрано заступника Брусилівського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Шкуратівського В. В.  

Оголошення про проведення ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

Оголошення про проведення ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті  детального плану території під розміщення одноквартирного житлового будинку та господарських будівель і споруд по вул. Миру, 36 в смт. Брусилів, Брусилівського району Житомирської області