Оголошення про проведення ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

Оголошення про проведення ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті  детального плану території садибної житлової забудови по вул. Мороженка в с. Скочище, Брусилівського району Житомирської області

Оголошення про проведення ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

Оголошення про проведення ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті  детального плану території садибної житлової забудови по вул. Тихона Москалика в с. Долинівка, Брусилівського району Житомирської області

АМУ запропонувала Уряду законопроект про надання ОТГ повноважень з управління земельними ресурсами за межами населених пунктів

АМУ запропонувала Уряду законопроект про надання ОТГ повноважень з управління земельними ресурсами за межами населених пунктів

АМУ запропонувала Уряду законопроект про надання ОТГ повноважень з управління земельними ресурсами за межами населених пунктів:     9 серпня на засіданні Уряду Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман дав доручення щодо законодавчого врегулювання питань управління землями в межах об’єднаних територіальних громад. На виконання цього доручення Асоціація міст України надала Уряду проект Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо надання повноважень об’єднаним територіальним громадам розпорядження землями державної власності за межами населених пунктів та передачу даних земель до комунальної власності». Законопроект розроблений Асоціацією міст України на основі пропозицій органів місцевого самоврядування.  

Дев’ята сесія Брусилівської селищної ради сьомого скликання розпочала свою роботу

Дев’ята сесія Брусилівської селищної ради сьомого скликання розпочала свою роботу

   За поточний період зібралась чимала кількість питань ( більше 50) , а тому депутати вирішили провести їх розгляд та обговорення в два етапи. 10 серпня 2017 відбулось перше пленарне засідання 9 сесії, на якому головував очільник ОТГ В.В.Габенець. Традиційно серед запрошених була і Н.А. Рафальська – голова Брусилівської райради. У ході  засідання було розглянуто 25 питань, з яких прийнято відповідні  рішення. Зокрема, затверджено кілька важливих положень, а саме: про загальні збори громадян за місцем проживання, про громадські слухання на території Брусилівської селищної ради ОТГ, про надання в оренду нерозподілених (невитребуваних) земельних часток (паїв), польових шляхів, інших земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.( Зі змістом прийнятих рішень можна буде ознайомитись на нашому сайті у розділі «Офіційні документи»).

Чергова гуманітарна допомога

Чергова гуманітарна допомога

  7 серпня 2017 року головним спеціалістом Служби у справах дітей, сім’ї та молоді Брусилівської селищної ради, фахівець із соціальної роботи відділу Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Комунальної установи «Центр надання послуг» Брусилівської селищної ради спільно з представником громадської організації ВМБО «Світанок дітям» було забезпечено гуманітарною допомогою у вигляді одягу, взуття, постільної білизни сім’ям, які опинилися в складних життєвих обставинах із с.Соловіївка та с.Дивин.

Відпочинок у Тернопільській області

Відпочинок у Тернопільській області

   На протязі 13 днів група із 15 дітей пільгових категорій Брусилівської селищної ради відпочивала в оздоровчому комплексі «Лісовий» Тернопільської області,  розташованому серед гір, вкритого мішаними і хвойними лісами, як у чаші, в лісовій зоні Придністровського каньйону на березі річки Стрипа і місцевого озера. Це перша група дітей, яка вирушила на відпочинок в літку 2017 року. Під час відпочинку діти відвідали водоспад «Жіночі та чоловічі сльози», джерело бажань, скелі «Прозорі сльози», с.Скоморохи Бучачського району Тернопільської області. Були у таборі для дітей і різноманітні конкурси «Міс та містер табору», «Хто з верху?», «Нездоланні», гра «Веселка».

Новели в законодавстві щодо виконання рішень про стягнення аліментів

Новели в законодавстві щодо виконання рішень про стягнення аліментів

Конституцією України визначено основні права й обов’язки держави та громадян щодо забезпечення захисту дітей. Зокрема, у частині другій статті 51 Основного Закону зазначається, що батьки зобов’язані утримувати дітей до їх повноліття.

Оновлено перелік препаратів по програмі «Доступні ліки»

Оновлено перелік препаратів по програмі «Доступні ліки»

       Міністерство охорони здоров’я опублікувало новий реєстр препаратів, що беруть участь в урядовій програмі “Доступні ліки” та які пацієнти з серцево-судинними захворюваннями, діабетом ІІ типу та бронхіальною астмою можуть отримати безкоштовно або з незначною доплатою.

Гуманітарна допомога сім’ям,  які опинилися в складних життєвих обставинах

Гуманітарна допомога сім’ям, які опинилися в складних життєвих обставинах

04 серпня 2017 року головним спеціалістом Служби у справах дітей, сім’ї та молоді Брусилівської селищної ради, фахівець із соціальної роботи відділу Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Комунальної установи «Центр надання послуг» Брусилівської селищної ради спільно з представником громадської організації ВМБО «Світанок дітям» було забезпечено гуманітарною допомогою у вигляді одягу, взуття, постільної білизни сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах із смт.Брусилова, с.Лазарівка та с.Осівці.