Вітаємо з Днем ветерана та Днем людей похилого віку!

Вітаємо з Днем ветерана та Днем людей похилого віку!

1 жовтня в нашій державі відзначається День ветерана, що засвідчує глибоку повагу і цивілізоване ставлення українського суспільства до найстарших представників громади. День людей похилого віку – це хороша нагода ще раз засвідчити всенародну повагу ветеранам війни і праці , нашим батькам і матерям, старшим друзям, за чиїми плечима - нелегкі життєві дороги, що щедро посріблили сивиною скроні. Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, їх практичний життєвий досвід, невичерпна енергія та оптимізм – нерозривний місток, який з’єднує покоління. Дякуємо Вам, шановні наші батьки, дорогі ветерани, за високу громадянську свідомість, розуміння і толерантність, важливий внесок у розбудову нашої держави.  Здоров’я, щастя і добра Вам!

Щоб осінь життя була теплою

Щоб осінь життя була теплою

  Людська осінь, як і природа, буває різною. В одних вона палахкотить розмаїттям барв, у інших-тихим бабиним літом. Але перш, ніж настане осінь, перш, ніж посивіє коса і зовсім іншими стануть очі, у кожної людини, якій сьогодні за шістдесят-сімдесят і більше, були роки звитяжної праці, були свята і будні, народження дітей та зустріч онуків. І сьогодні більша частина  ветеранів  війни та праці є активними, сповненими сил та енергії принести користь нашій громаді, своєму рідному селищу, селу, онукам, правнукам.     Відмічати в усьому світі 1 жовтня Міжнародний день людей похилого віку -  так вирішила Генеральна Асамблея ООН на своєму засіданні в  грудні 1990 року.  Рішення про щорічне святкування в Україні Міжнародного дня літньої людини і створення належних умов соціального захисту пенсіонерів, інвалідів, самотніх людей затверджено урядовою постановою.

30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек

30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек

30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек. Це свято присвячено бібліотекам і бібліотекарям, та воно спільне з їх читачами й відвідувачами, а також письменниками, книговидавцями й усіма причетними до книги та інформації, науки та освіти, культури та дозвілля, усіх, результати чиєї праці акумулюються, затребувані та розповсюджуються саме у бібліотеці - отже, свято для усієї громади та суспільства. У Брусилівській центральній бібліотеці ім.Г.М.Ткаченка відбувся святковий захід, на яке завітали бібліотекарі Брусилівщини, а також прихильники і цінителі бібліотек, котрі завжди підтримують ці вогники культури і духовності.  

Вітаємо з Днем вчителя!

Вітаємо з Днем вчителя!

Дорогі наші вчителі! Вітаємо вас з Днем вчителя! Високо цінуємо щедрість ваших люблячих сердець, ваше терпіння і розуміння, відданість справі і любов до нас - своїх учнів! Бажаємо міцного здоров'я, бадьорості тіла і духу, радості від вашої нелегкої праці та усіляких успіхів в особистому житті! Нехай вас оточують повага і любов, доброзичливість і милосердя, життєрадісність і вдячність! 

ВІТАЄМО З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ МУЗИКИ!

ВІТАЄМО З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ МУЗИКИ!

Сьогодні увесь світ святкує міжнародний День музики. Тож, маємо чудову нагоду від усього серця привітати всіх поціновувачів музичного мистецтва, тих, хто дарує нам незабутні хвилини спілкування з цим прекрасним, вічним, неповторним Мистецтвом.

Протидія торгівлі людьми

Протидія торгівлі людьми

  26 вересня відбувся тренінг для старост сіл  Брусилівської об’єднаної територіальної громади з питань організації заходів з попередження торгівлі людьми.

Пізнавальна поїздка до Верховної Ради України

Пізнавальна поїздка до Верховної Ради України

22 вересня 2017 року у прекрасний, теплий, вересневий день на запрошення народного депутата України Дзюблика Павла Володимировича учні 6-7 класів комунального опорного загальноосвітнього навчального закладу «Брусилівської гімназії імені Г.О. Готовчиця» відвідали Верховну Раду України, та Водо - інформаційний центр (музей Води).