Обласна виставка-конкурс  "Чарівна нитка".

Обласна виставка-конкурс "Чарівна нитка".

10 травня 2017 р. відбулася обласна виставка-конкурс  "Чарівна нитка". На виставку прибуло  23 делегації з 18 районів та 4 міста із області- всього 79 учасників.

Фестиваль-конкурс вокального мистецтва «Кришталеві нотки"

Фестиваль-конкурс вокального мистецтва «Кришталеві нотки"

5 травня 2017 року на базі Сінгурівського районного будинку культури відбувся фестиваль-конкурс  "Кришталеві нотки». На фестиваль прибуло  25 делегацій з 20 районів та 5 містобласті – всього  218 учасників. Обласному фестивалю-конкурсу передували 17 районних та 2 міськіфестивалі-конкурси, у яких взяли участь 3 767 дітей. Вихованець ЦДЮТ «МРІЯ» Царенко Віктор прийняв участь в цьому конкурсі з піснею «ПОЕТ» в старшій віковій категорії та був нагороджений дипломом КПНЗ «Обласний центр НТТУМ», за участь у  8 –му обласному фестивалі-конкурсі вокального мистецтва «Кришталеві нотки» в напрямку «Естрадний спів».

Фестиваль народної творчості  «Родинні скарби Брусилівщини»

Фестиваль народної творчості «Родинні скарби Брусилівщини»

Напередодні Міжнародного дня сімї і Дня матері в Брусилові проходив фестиваль народної творчості  «Родинні скарби Брусилівщини». Головною метою фестивалю є відродження та    популяризація культурних і моральних цінностей сім’ї, розвиток народної творчості, виявлення і підтримка творчих родин, виховання художнього смаку та підвищення престижу української національної культури. Організатором  фестивалю народної творчості  «Родинні скарби Брусилівщини» є відділ культури, туризму та діяльності   засобів масової інформації Брусилівської селищної ради і селищний Будинок культури. Розпочали фестиваль начальник культури, туризму та діяльності   засобів масової інформації  Брусилівської селищної ради та директор СБК Федишина К.В.. З вітальними словами до учасників фестивалю та глядачів звернулися Брусилівський селищний голова Габенець В.В. та перший заступник голови  Брусилівської райдержадміністрації  Ненюк О.О.. Бурхливими аплодисментами глядачі дякували за пісні родинним колективам Ольшанських з Хомутця, Коваль  та Знайд з Брусилова. Цікавими були виступи родин з Бикова, Соловіївки, Дивина, Покришева та Привороття. В рамках фестивалю проходила виставка декоративно-ужиткового  мистецтва  родин  Черенко з села Хомутець, Угніч з  села Привороття та  Кононученко з  Брусилова. По закінченню фестивалю всім учасникам були вручені цінні подарунки  від головного  спонсора фестивалю - Брусилівського селищного голови Габенця В.В., який запропонував провести в Костовцях на Трійцю свято «Мамо, тобі низесенько вклонюсь»  з участю сімейних аматорських колективів, адже нашому творчому роду ніколи не буде переводу!..

«Старти надій» та «Козацький гарт»

«Старти надій» та «Козацький гарт»

Місяць квітень,  в нашому селищі, був багатим на різні спортивні події.  Адже всі ми пам’ятаємо приказку, що  «В здоровому тілі – здоровий дух». Тож і наші юні спортсмени із 7х -9х класів прийняли участь у змаганнях «Старти надій» та «Козацький гарт» . Там вони змагалися з атлетичного багатоборства та естафети «Герць-Козаьких-Джур».

АКЦІЯ «Фотографія з мамою»

АКЦІЯ «Фотографія з мамою»

Мама - одна-єдина, така близька, найрідніша людина в цілому світі, життя без якої просто неможливо уявити. Скільки б не було людині років - п'ять, двадцять п'ять, п'ятдесят, їй завжди потрібна мама - рідна, любляча, турботлива…

«Миру і щастя живим!»

«Миру і щастя живим!»

            Щороку в травні ми відзначаємо День Перемоги.Дорогою ціною заплатив український народ за  участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 1939-1945 років. Не щезне в пам'яті людській, не йде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу - його битва, його перемога над фашистами.

Cвято Перемоги у Приворотті.

Cвято Перемоги у Приворотті.

9 травня у Приворотському сільському Будинку культури відбувся літературно-музичний вечір, присвячений 72-ій річниці Перемоги у Другій світовій війні. На сцені звучали пісні, поезія та інсценізація відомих музичних творів років війни. Учасників зібрання зі святом привітали голова Брусилівської районної ради Н.А.Рафальська, заступник голови Брусилівської селищної ради В.В.Шкуратівський та в.о. старости  с. Привороття Н.П.Кондратенко.

Подаруймо іграшку дитині.

Подаруймо іграшку дитині.

Служба у справах дітей, сім’ї та молоді Брусилівської селищної ради оголошує про збір дитячих іграшок до Дня захисту дітей. Гадаємо, в кожного з Вас знайдуться дитячі іграшки в задовільному стані, які можна буде подарувати дітям, які опинилися в складних життєвих обставинах.