Дні Європи в навчальних закладах Брусилівської селищної ради.

         Дні Європи в Україні вже стали гарною демонстрацією вибору українським народом європейського майбутнього. Не обійшло це учнівську і педагогічну громадськість Брусилівщини. Адже, виховуючи свідому молодь, ми виховуємо справжніх громадян своєї держави, які готові покращувати своє майбутнє і майбутнє всього світу.

Стартувала благодійна акція «Подаруй іграшку дитині»

23 травня стартувала благодійна акція «Подаруй іграшку дитині». Працівниками служби у справах дітей, сім’ї та молоді селищної ради було забезпечено іграшками дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах із с.Соловіївка та с.Дивин.

«У кожній дитині живе чарівник, і цей чарівник унікальний»

Закон України «Про дошкільну освіту», Базовий компонент дошкільної освіти в Україні націлюють на реформування та оновлення змісту, форм і методів дошкільного виховання відповідно до вікових та індивідуальних особливостей дітей. Це забезпечує всебічний розвиток дитини, відповідно до її задатків, нахилів, здібностей, психологічних та фізіологічних особливостей, а також потребу в реалізації власних творчих здібностей.

День матері в Биківському сільському клубі

Все прекрасне на землі- від променів сонця і від молока матері, адже  мати- берегиня роду. І шанування матері є одним із найсвятіших обов’язків людини. За доброю традицією в День матері в Биківському сільському клубі вшановували всіх матерів села, дарували їм квіти, пісні і вірші. Щирими оплесками дякували глядачі місцевому аматорському жіночому ансамблю за «Пісню про маму»  і «Мамину вишню» та підспівували разом з ними улюблених народних пісень. І пісенний дарунок у виконанні О.Кучина припав до вподоби всім присутнім на святі. Хорошого настрою мамам різних поколінь- і молодим, і досвідченим- додали вірші у виконанні учнів Биківської школи та Л.Забарної. Нікого не залишила байдужими виставка малюнків та крашанок-писанок, підготовлених дітьми, і  виставка документальних матеріалів «Репресовані історією», розміщених у фойє клубу. Святкова зустріч завершилася, а всі ще довго обмінювалися своїми враженнями і спогадами…

Впровадження інформаційно-комунікаційних технологій в освітній процес

З метою підвищення цифрової обізнаності вчителів та використання ІКТ в освітньому процесі Брусилівський методичний кабінет спільно із Інтерактивною навчальною платформою VCHY.COM.UA 22 травня 2017 року на базі Брусилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 організували та провели безкоштовний практико-орієнтований семінар на тему «Впровадження ІКТ в освітній процес на прикладі інтерактивного курсу Вчи.ком.юа з математики для початкової школи». 

Оголошення

Брусилівська селищна рада повідомляє, що відповідно до прийнятого рішення виконавчим комітетом селищної ради від 01.03.2017 року № 46 «Про проведення на території Брусилівської селищної ради інвентаризація списків осіб, що перебувають на обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов» селищною радою буде проводитись перереєстрація громадян, що перебувають на обліку, як таких, що потребують поліпшення житлових умов.

День вишиванки у Брусилівській селищній раді.

18 травня у Брусилівській селищній раді відзначали Всесвітній день вишиванки — міжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу. Щороку це свято відзначається в третій четвер травня .

"З книгою мандруємо Європою"

"З книгою мандруємо Європою" ...під такою назвою відбувся комплекс заходів, які представили  працівники Брусилівської селищної бібліотеки ім.Г.М.Ткаченка на Фестиваль європейських культур, що відбувся у Брусилівській ЗОШ №1.  Цими весняними днями в нашій державі з метою донести до українців національні надбання різних країн європейської цивілізації проводиться День Європи. 

 Cтартувала  Урядова  програма « Доступні  ліки».

      З  1 квітня 2017 року  стартувала  Урядова  програма « Доступні  ліки»,  яка   надає   можливість   кожному   хворому  отримати   безкоштовно  або з  незначною   доплатою    препарати      від    серцево-судинних   захворювань,  бронхіальної   астми   та  цукрового  діабету.