Вітаємо з Днем вчителя!

Вітаємо з Днем вчителя!

Дорогі наші вчителі! Вітаємо вас з Днем вчителя! Високо цінуємо щедрість ваших люблячих сердець, ваше терпіння і розуміння, відданість справі і любов до нас - своїх учнів! Бажаємо міцного здоров'я, бадьорості тіла і духу, радості від вашої нелегкої праці та усіляких успіхів в особистому житті! Нехай вас оточують повага і любов, доброзичливість і милосердя, життєрадісність і вдячність! 

ВІТАЄМО З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ МУЗИКИ!

ВІТАЄМО З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ МУЗИКИ!

Сьогодні увесь світ святкує міжнародний День музики. Тож, маємо чудову нагоду від усього серця привітати всіх поціновувачів музичного мистецтва, тих, хто дарує нам незабутні хвилини спілкування з цим прекрасним, вічним, неповторним Мистецтвом.

Протидія торгівлі людьми

Протидія торгівлі людьми

  26 вересня відбувся тренінг для старост сіл  Брусилівської об’єднаної територіальної громади з питань організації заходів з попередження торгівлі людьми.

Пізнавальна поїздка до Верховної Ради України

Пізнавальна поїздка до Верховної Ради України

22 вересня 2017 року у прекрасний, теплий, вересневий день на запрошення народного депутата України Дзюблика Павла Володимировича учні 6-7 класів комунального опорного загальноосвітнього навчального закладу «Брусилівської гімназії імені Г.О. Готовчиця» відвідали Верховну Раду України, та Водо - інформаційний центр (музей Води).

Кубок по футзалу

Кубок по футзалу

Серед учнів навчальних закладів Брусилівської селищної ради 22 вересня 2017 року було проведено перший етап змагань із футзалу серед допризовної молоді на Кубок Міністра оборони України, присвячених Дню захисника України.

 22 вересня в Україні відзначають День партизанської слави

 22 вересня в Україні відзначають День партизанської слави

   22 вересня в Україні відзначають День партизанської слави. Свято заснували у зв'язку із відзначенням 22 вересня 2001 року 60-ї річниці існування підпільно-партизанського руху в Україні. Президентським указом від 30 жовтня 2001 року День партизанської слави України призначили офіційним державним святом.