До дня захисту дітей

До дня захисту дітей

28 травня, до Дня захисту дітей, працівниками служби у справах дітей, сім’ї та молоді селищної ради була організована поїздка 28 дітей пільгових категорій на VI Фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків «ЧілдренКінофест».

Місцеве самоврядування: події тижня

Місцеве самоврядування: події тижня

 У Житомирі в рамках проекту  «U-LEAD з  Європою» відкрився «Центр розвитку місцевого самоврядування». Відбулася ця подія 20 травня 2017 року. Фахівці, що працюватимуть у цій установі, яка розміщена за адресою: вул. Михайлівська, 8/1, надаватимуть практичну допомогу  органам  влади та місцевого самоврядування Житомирської області для реалізації регіональної політики та реформи з децентралізації, здійснення адміністративних послуг на користь громадян. Сьогодні в Україні вже працюють10 подібних центрів, а до кінця червня планується задіяти  23.

Визначено переможців історико –літературного  краєзнавчого  конкурсу  «Духовні скарби І.Огієнка»

Визначено переможців історико –літературного краєзнавчого  конкурсу  «Духовні скарби І.Огієнка»

Навчальний рік добігає кінця. Для кожного шкільного закладу травень –це пора «жнив»: виставлення оцінок, звітів, підсумків та нагороджень.Приємно, що багато учнів нашої громади у цьому році брали активну участь у найрізноманітніших конкурсах й олімпіадах із різних предметів, у спортивних змаганнях та мистецьких турнірах районного, обласного та всеукраїнського рівня, де вибороли призові місця та отримали грамоти й  дипломи.                                                                        

Вихованці пришкільного літнього табору відвідали бібліотеку

Вихованці пришкільного літнього табору відвідали бібліотеку

Вихованці пришкільного літнього табору відвідали бібліотеку, яка і у період шкільних канікул продовжує пропонувати цікаве та корисне дозвілля.  Випускників 1х та 3х класів на чолі з керівниками групи, вчителями Брусилівської ЗОШ № 1 А.В.Сломовською та Н.А.Родіоновою, радо зустрічали працівники Брусилівської селищної бібліотеки для дітей - заступник директора по роботі з дітьми М.В. Кіщенко та бібліотекар Л.В. Паламаренко, які запропонували захоплюючу подорож у цікавий бібліотечний світ. Спершу юних відвідувачів ознайомили з роботою бібліотеки, правилами користування її послугами, з книгами та журналами, які є у фонді – зараз, на жаль, не кожна родина може собі дозволити придбати дітям цікаве видання, тому добре, що є можливість читати їх у бібліотеці. 

Останній дзвоник та випуск у Брусилівській ЗОШ  I-III ст. № 1

Останній дзвоник та випуск у Брусилівській ЗОШ I-III ст. № 1

26 травня у селищному Будинку культури для учнів Брусилівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 відбулось урочисте свято з нагоди завершення навчального року та прощання випускників зі школою, на яке були запрошені голова Брусилівської селищної ради Габенець В. В. та голова районної ради Рафальська Н. А. Почесні гості виступили з привітальним словом перед присутніми та разом з директором школи Липком С. П. вручили школярам почесні грамоти, подяки, дипломи за досягнення у навчанні та за активну  участь у районних культурних заходах та у районних і обласних змаганнях.

"Знай і люби рідний край"

"Знай і люби рідний край"

      Незвичний урок краєзнавства провели в Брусилівській гімназії "Архітектурні перлини Брусилівщини". Учні  разом з вчителями відвідали "Козацький стан" в Брусилові, де прослухали оповідь козацького отамана В.В. Венчагова, церкву  св. Олександра Невського в с.Лазарівка, капличку між селами Дубрівка та Лазарівка та новозбудовану церкву в с.Яструбенька. 

«Олімпійське лелеченя»

«Олімпійське лелеченя»

17 травня 2017 року в м. Житомир учні Брусилівської  ЗОШ №1 та вихованці Брусилівської ДЮСШ прийняли участь у обласних фінальних змаганнях «Олімпійське лелеченя», де діти змагалися у спортивних естафетах, спортивних танцях та спортивній вікторині.

Пройшов спеціалізований тренінг «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації. Досвід. Перспективи.»

Пройшов спеціалізований тренінг «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації. Досвід. Перспективи.»

23 травня в рамках соціальної програми Голови Благодійного Фонду Порошенка, Дружини Президента України Марини Порошенко пройшов спеціалізований тренінг «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації. Досвід. Перспективи.»

Дні Європи в навчальних закладах Брусилівської селищної ради.

Дні Європи в навчальних закладах Брусилівської селищної ради.

         Дні Європи в Україні вже стали гарною демонстрацією вибору українським народом європейського майбутнього. Не обійшло це учнівську і педагогічну громадськість Брусилівщини. Адже, виховуючи свідому молодь, ми виховуємо справжніх громадян своєї держави, які готові покращувати своє майбутнє і майбутнє всього світу.

Стартувала благодійна акція «Подаруй іграшку дитині»

Стартувала благодійна акція «Подаруй іграшку дитині»

23 травня стартувала благодійна акція «Подаруй іграшку дитині». Працівниками служби у справах дітей, сім’ї та молоді селищної ради було забезпечено іграшками дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах із с.Соловіївка та с.Дивин.