Впровадження інформаційно-комунікаційних технологій в освітній процес

З метою підвищення цифрової обізнаності вчителів та використання ІКТ в освітньому процесі Брусилівський методичний кабінет спільно із Інтерактивною навчальною платформою VCHY.COM.UA 22 травня 2017 року на базі Брусилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 організували та провели безкоштовний практико-орієнтований семінар на тему «Впровадження ІКТ в освітній процес на прикладі інтерактивного курсу Вчи.ком.юа з математики для початкової школи». 

Оголошення

Брусилівська селищна рада повідомляє, що відповідно до прийнятого рішення виконавчим комітетом селищної ради від 01.03.2017 року № 46 «Про проведення на території Брусилівської селищної ради інвентаризація списків осіб, що перебувають на обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов» селищною радою буде проводитись перереєстрація громадян, що перебувають на обліку, як таких, що потребують поліпшення житлових умов.

День вишиванки у Брусилівській селищній раді.

18 травня у Брусилівській селищній раді відзначали Всесвітній день вишиванки — міжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу. Щороку це свято відзначається в третій четвер травня .

"З книгою мандруємо Європою"

"З книгою мандруємо Європою" ...під такою назвою відбувся комплекс заходів, які представили  працівники Брусилівської селищної бібліотеки ім.Г.М.Ткаченка на Фестиваль європейських культур, що відбувся у Брусилівській ЗОШ №1.  Цими весняними днями в нашій державі з метою донести до українців національні надбання різних країн європейської цивілізації проводиться День Європи. 

 Cтартувала  Урядова  програма « Доступні  ліки».

      З  1 квітня 2017 року  стартувала  Урядова  програма « Доступні  ліки»,  яка   надає   можливість   кожному   хворому  отримати   безкоштовно  або з  незначною   доплатою    препарати      від    серцево-судинних   захворювань,  бронхіальної   астми   та  цукрового  діабету.

Обласна виставка-конкурс "Чарівна нитка".

10 травня 2017 р. відбулася обласна виставка-конкурс  "Чарівна нитка". На виставку прибуло  23 делегації з 18 районів та 4 міста із області- всього 79 учасників.

Фестиваль-конкурс вокального мистецтва «Кришталеві нотки"

5 травня 2017 року на базі Сінгурівського районного будинку культури відбувся фестиваль-конкурс  "Кришталеві нотки». На фестиваль прибуло  25 делегацій з 20 районів та 5 містобласті – всього  218 учасників. Обласному фестивалю-конкурсу передували 17 районних та 2 міськіфестивалі-конкурси, у яких взяли участь 3 767 дітей. Вихованець ЦДЮТ «МРІЯ» Царенко Віктор прийняв участь в цьому конкурсі з піснею «ПОЕТ» в старшій віковій категорії та був нагороджений дипломом КПНЗ «Обласний центр НТТУМ», за участь у  8 –му обласному фестивалі-конкурсі вокального мистецтва «Кришталеві нотки» в напрямку «Естрадний спів».

Фестиваль народної творчості «Родинні скарби Брусилівщини»

Напередодні Міжнародного дня сімї і Дня матері в Брусилові проходив фестиваль народної творчості  «Родинні скарби Брусилівщини». Головною метою фестивалю є відродження та    популяризація культурних і моральних цінностей сім’ї, розвиток народної творчості, виявлення і підтримка творчих родин, виховання художнього смаку та підвищення престижу української національної культури. Організатором  фестивалю народної творчості  «Родинні скарби Брусилівщини» є відділ культури, туризму та діяльності   засобів масової інформації Брусилівської селищної ради і селищний Будинок культури. Розпочали фестиваль начальник культури, туризму та діяльності   засобів масової інформації  Брусилівської селищної ради та директор СБК Федишина К.В.. З вітальними словами до учасників фестивалю та глядачів звернулися Брусилівський селищний голова Габенець В.В. та перший заступник голови  Брусилівської райдержадміністрації  Ненюк О.О.. Бурхливими аплодисментами глядачі дякували за пісні родинним колективам Ольшанських з Хомутця, Коваль  та Знайд з Брусилова. Цікавими були виступи родин з Бикова, Соловіївки, Дивина, Покришева та Привороття. В рамках фестивалю проходила виставка декоративно-ужиткового  мистецтва  родин  Черенко з села Хомутець, Угніч з  села Привороття та  Кононученко з  Брусилова. По закінченню фестивалю всім учасникам були вручені цінні подарунки  від головного  спонсора фестивалю - Брусилівського селищного голови Габенця В.В., який запропонував провести в Костовцях на Трійцю свято «Мамо, тобі низесенько вклонюсь»  з участю сімейних аматорських колективів, адже нашому творчому роду ніколи не буде переводу!..