Фото без описуЦе не єдине гасло над яким сьогодні працює відділ центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді КУ «Центр соціальних послуг» Брусилівської селищної ради. Але це не просто гасло – це крик душі кожної сироти та дитини, яка позбавлена батьківського піклування і які ще знаходяться в інтернатній установі та не  мають іншої сім’ї. Так, на превеликий  жаль, їх життя проходить в інтернатних закладах. У своїх мріях про щасливу родину вони щодня чекають,  що з’являться дорослі,  які подарують їм  батьківську та материнську любов, радість сімейного життя, будуть проводити разом з ними   свій вільний час. Але найбільше бажання дитини, щоб він чи вона мала змогу називати батьків мамою і татом.  

    Цю істину знає кожен, але  мало хто наважується подарувати сироті щастя зростати в родині. Звертаємось до всіх небайдужих до долі дітей скористатись однією з п’яти, що існують в Україні,  форм сімейного влаштування. Це-дитячі будинки сімейного типу, сім’ї опікунів та піклувальників, усиновителі, прийомні сім’ї та  патронат над дитиною.

     На території  Брусилівської селищної ради  функціонує два будинки сімейного типу,  шість прийомних сімей, де виховується 17 дітей та 30 сімей опікунів, в яких  під опікою перебуває 38 дітей.  Дорослі зігрівають дитячі душі своїм теплом, ласкою та любов’ю, виховують справжніми громадянами України, дарують надію на майбутнє.

    Якщо у Вашому серці є любов до дітей і Ви бажаєте, щоб Ваш дім наповнився дитячим сміхом та щебетом, візьміть до себе у родину на виховання та спільне проживання дитину – сироту або дитину, яка позбавлена батьківського піклування. Якщо Ви не знаєте з чого почати, звертайтесь до відділу центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  КУ  «Центр соціальних служб Брусилівської селищної ради» за адресою: смт. Брусилів, вул. Митрополита Іларіона, 50  або за тел. 3-04-16, 3-16-41. Фахівці центру більш детальніше розкажуть Вам про сімейні  форми влаштування дітей.

 

Відділ соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді КУ «Центр соціальних послуг» Брусилівської селищної ради