На виконання рішення виконкому Брусилівської селищної   ради №204 від 06 вересня 2017 року «Про оголошення Днів жалоби на території населених пунктів Брусилівської селищної ради» встановлено 4 жовтня Днем жалоби за загиблими мешканцями Брусилівської селищної ради, які загинули під час проведення антитерористичної операції, захисту суверенітету та територіальної цілісності України.  Біля пам’ятника синам і дочкам,  які загинули за незалежність, гідність та цілісність України зібралися жителі Брусилова, щоб вшанувати пам'ять земляків, що загинули під час революції гідності та під час проведення антитерористичної операції, захисту  суверенітету та територіальної цілісності  України.          

   Поминальною  панахидою і хвилиною мовчання присутні на мітингу вшанували пам'ять загиблих земляків- Нечипоренка А.І., Сидорчука Ю.В., Жабенка Ю.Л., Кірілова Д.О. і Стельмаха О.М.. 

         Перед учасниками зібрання виступили Брусилівський селищний  голова Габенець В.В., голова Брусилівської районної ради Рафальська Н.А., перший заступник голови Брусилівської  райдержадміністрації Ненюк О.О., голова громадської організації «Атошник Брусилівщини» Сербін С.М. та голова Брусилівської районної  організації ветеранів війни і праці Гаєвський М.І.. По завешенню мітингу поклалися квіти до пам’ятних знаків та на могили Юрія Жабенка, Олександра Стельмаха та Даніїла Кірілова,  які загинули під час  проведення антитерористичної операції.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису                                                

   К.В.Федишина, директор Брусилівського СБК