"З книгою мандруємо Європою"

"З книгою мандруємо Європою"

"З книгою мандруємо Європою" ...під такою назвою відбувся комплекс заходів, які представили  працівники Брусилівської селищної бібліотеки ім.Г.М.Ткаченка на Фестиваль європейських культур, що відбувся у Брусилівській ЗОШ №1.  Цими весняними днями в нашій державі з метою донести до українців національні надбання різних країн європейської цивілізації проводиться День Європи. 

 Cтартувала  Урядова  програма « Доступні  ліки».

 Cтартувала  Урядова  програма « Доступні  ліки».

      З  1 квітня 2017 року  стартувала  Урядова  програма « Доступні  ліки»,  яка   надає   можливість   кожному   хворому  отримати   безкоштовно  або з  незначною   доплатою    препарати      від    серцево-судинних   захворювань,  бронхіальної   астми   та  цукрового  діабету.

Обласна виставка-конкурс  "Чарівна нитка".

Обласна виставка-конкурс "Чарівна нитка".

10 травня 2017 р. відбулася обласна виставка-конкурс  "Чарівна нитка". На виставку прибуло  23 делегації з 18 районів та 4 міста із області- всього 79 учасників.

Фестиваль-конкурс вокального мистецтва «Кришталеві нотки"

Фестиваль-конкурс вокального мистецтва «Кришталеві нотки"

5 травня 2017 року на базі Сінгурівського районного будинку культури відбувся фестиваль-конкурс  "Кришталеві нотки». На фестиваль прибуло  25 делегацій з 20 районів та 5 містобласті – всього  218 учасників. Обласному фестивалю-конкурсу передували 17 районних та 2 міськіфестивалі-конкурси, у яких взяли участь 3 767 дітей. Вихованець ЦДЮТ «МРІЯ» Царенко Віктор прийняв участь в цьому конкурсі з піснею «ПОЕТ» в старшій віковій категорії та був нагороджений дипломом КПНЗ «Обласний центр НТТУМ», за участь у  8 –му обласному фестивалі-конкурсі вокального мистецтва «Кришталеві нотки» в напрямку «Естрадний спів».

Фестиваль народної творчості  «Родинні скарби Брусилівщини»

Фестиваль народної творчості «Родинні скарби Брусилівщини»

Напередодні Міжнародного дня сімї і Дня матері в Брусилові проходив фестиваль народної творчості  «Родинні скарби Брусилівщини». Головною метою фестивалю є відродження та    популяризація культурних і моральних цінностей сім’ї, розвиток народної творчості, виявлення і підтримка творчих родин, виховання художнього смаку та підвищення престижу української національної культури. Організатором  фестивалю народної творчості  «Родинні скарби Брусилівщини» є відділ культури, туризму та діяльності   засобів масової інформації Брусилівської селищної ради і селищний Будинок культури. Розпочали фестиваль начальник культури, туризму та діяльності   засобів масової інформації  Брусилівської селищної ради та директор СБК Федишина К.В.. З вітальними словами до учасників фестивалю та глядачів звернулися Брусилівський селищний голова Габенець В.В. та перший заступник голови  Брусилівської райдержадміністрації  Ненюк О.О.. Бурхливими аплодисментами глядачі дякували за пісні родинним колективам Ольшанських з Хомутця, Коваль  та Знайд з Брусилова. Цікавими були виступи родин з Бикова, Соловіївки, Дивина, Покришева та Привороття. В рамках фестивалю проходила виставка декоративно-ужиткового  мистецтва  родин  Черенко з села Хомутець, Угніч з  села Привороття та  Кононученко з  Брусилова. По закінченню фестивалю всім учасникам були вручені цінні подарунки  від головного  спонсора фестивалю - Брусилівського селищного голови Габенця В.В., який запропонував провести в Костовцях на Трійцю свято «Мамо, тобі низесенько вклонюсь»  з участю сімейних аматорських колективів, адже нашому творчому роду ніколи не буде переводу!..

«Старти надій» та «Козацький гарт»

«Старти надій» та «Козацький гарт»

Місяць квітень,  в нашому селищі, був багатим на різні спортивні події.  Адже всі ми пам’ятаємо приказку, що  «В здоровому тілі – здоровий дух». Тож і наші юні спортсмени із 7х -9х класів прийняли участь у змаганнях «Старти надій» та «Козацький гарт» . Там вони змагалися з атлетичного багатоборства та естафети «Герць-Козаьких-Джур».

АКЦІЯ «Фотографія з мамою»

АКЦІЯ «Фотографія з мамою»

Мама - одна-єдина, така близька, найрідніша людина в цілому світі, життя без якої просто неможливо уявити. Скільки б не було людині років - п'ять, двадцять п'ять, п'ятдесят, їй завжди потрібна мама - рідна, любляча, турботлива…

«Миру і щастя живим!»

«Миру і щастя живим!»

            Щороку в травні ми відзначаємо День Перемоги.Дорогою ціною заплатив український народ за  участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 1939-1945 років. Не щезне в пам'яті людській, не йде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу - його битва, його перемога над фашистами.