ІНФОРМАЦІЙНІ ТА ТЕХНОЛОГІЧНІ КАРТКИ ДЛЯ НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ ЧЕРЕЗ ВІДДІЛ «ЦНАП» СЕЛИЩНОЇ РАДИ В ЧАСТИНІ НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ

  Доводимо до Вас інформаційні та технологічні картки адміністративних послуг, що надаються, через відділ «Центр надання адміністративних послуг» селищної ради Брусилівською селищною радою Житомирської області в частині надання соціальних послуг, які затверджені рішеннями виконкому селищної ради від 01.03.2023 року №1379, 1381, 1382.

Фільми про домашнє насильство

Іноді для того, щоб зрозуміти ситуацію, у якій перебуваєте ви, варто поглянути на неї зі сторони. У цьому може допомогти мистецтво, зокрема кіно, яке іноді пропонує нову перспективу на, здавалося б, відомі та знайомі речі.

БЕЗБАР’ЄРНІСТЬ: ДЛЯ ОСВІТЯН УКРАЇНИ СТАРТУВАВ КУРС «ПРАКТИЧНІ НАВИЧКИ ПОДОЛАННЯ СТРЕСУ»

  Для освітян України, у межах ініціативи першої леді Олени Зеленської зі створення Всеукраїнської програми ментального здоров’я, стартував курс «Практичні навички подолання стресу».

Воркшоп для мобільних бригад соціально-психологічної допомоги, які працюють з постраждалими особами від домашнього насильства

8 березня In Touch Ukraine Foundation провела воркшоп для мобільних бригад соціально-психологічної допомоги, які працюють з постраждалими особами від домашнього насильства.

УВАГА НЕБЕЗПЕЧНА ХАРЧОВА ПРОДУКЦІЯ!

Житомирське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області повідомляє, що відповідно до листа Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 07 березня 2023 року № 11.1.3-21/5273 надійшло інформаційне повідомлення, отримане по системі швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) від 02 березня 2023 року № 2023.1260-fup 4, стосовно виявлення норовірусу в устрицях (Crassostrea gigas), що експортувалися з Франції (виробник: Les jardins ostréicoles de tatihou, France; пакувальник: Friulpesca SRL, Italy) до України (одержувач: ТзОВ «МЕТРО Кеш енд Кері Україна», проспект Петра Григоренка, 43, м. Київ).

Вшануймо пам'ять Кобзаря!

  Сьогодні, 9 березня, відзначають 209-ту річницю з дня народження українського поета та прозаїка Тараса Шевченка. Із цієї нагоди у Брусилові покладено квіти до пам’ятника Кобзареві.