Діти дуже люблять зимові свята! Вони з нетерпінням чекають їх, щоб зануритися в атмосферу чарівності, радості і веселощі, а потім знайти під ялинкою довгоочікуваний подарунок.
    У закладах дошкільної освіти Брусилівської селищної ради пройшли цікаві та різноманітні заходи до Дня Святого Миколая, найулюбленішого свята усіх дітей. За народними повір’ями, саме в цей день він щороку ходить по домівкам та обдаровує кожну дитину.  До цього свята малюки  готувалися заздалегідь: вчили вірші, пісні, готували таночки. Адже всі ми знаємо, що Миколай любить чемних, ввічливих, вихованих діток і саме таким приносить подарунки. Тому діти з натхненням та великим задоволенням зустріли цього чарівника.
  Цьогорічне свято пройшло весело та цікаво, а на прикінці свята святий Миколай роздав діткам подарунки, солодощі та пожав усім міцного здоров'я, щастя, миру та благополуччя.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису