НАБІР У “ГВАРДІЮ НАСТУПУ” ПРОДОВЖУЄТЬСЯ ДОЛУЧАЙТЕСЯ ЗАДЛЯ СПІЛЬНОЇ ПЕРЕМОГИ НАД ВОРОГОМ!

     В Україні продовжено запис до 8 бригад «Гвардії наступу»: «Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій», «Азов». Вони мають зміцнити українські сили під час майбутнього наступу та звільненні територій від ворога.

Благочинність, яка підтримується роками

  Людина починається з добра і добром освячується. В усі віки людство сповідувало саме ці принципи. Світ тримається на небайдужих, чуйних людях завжди готових допомогти і надати підтримку. Покришівський заклад дошкільної освіти "Золотий ключик" має саме такого мецената та благодійника, директора ФГ "Сорока Ф.Ф." в особі Андрія Феодосійовича Сороки, який ніколи не залишається осторонь проблем закладу і завжди нам допомагає. Цього разу було закуплено для сховища дуже необхідний лінолеум. Дякуємо від щирого серця за розуміння, за доброчесність, чуйність, щирість і підтримку. Приємно знати, що такі люди є завжди поруч. Бажаємо процвітання, добра, благополуччя і миру.

У Житомирі відкрита виставка рушників майстринь Брусилівщини

   3 квітня у приміщені Житомирської ОВА відкрито виставку рушників майстринь Брусилівщини XX ст. – початку XXI ст. «Душі народної скарбниця». На виставці представлено понад 60 рушників різних видів: триступеневі рушники, в яких збережена давня традиція рушникарства, весільні, текстові, з геометричними узорами, «букети», авторські роботи та інші.

СТАРОСТИНСЬКІ ОКРУГИ БРУСИЛІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ГРОМАДИ  ПРОДОВЖУЮТЬ БЛАГОУСТРІЙ У СВОЇХ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТАХ

   У  громаді  продовжують активно займатися благоустроєм територій населених пунктів. Внаслідок дружної клопіткої роботи з наведення чистоти було прибрано території старостинських округів, зроблено обрізку дерев, впорядковано клумби, наведено лад на територіях навколо пам'ятників та пам'ятних знаків, проведено побілку дерев.

Створимо чисте середовище разом!

У   Брусилівській селищній об’єднаній  територіальній  громаді розпочалися заходи з Благоустрою території населених пунктів  та  весняного прибирання.

ОСОБЛИВИЙ ПІДХІД У НАВЧАННІ ТА РОЗВИТКУ ОСОБЛИВИХ ДІТЕЙ

   Інклюзивна освіта сьогодні є одним із пріоритетів державної освітньої політики України. Перехід до неї зумовлений рядом міжнародно-правових зобов’язань України, які передбачають обов’язок держав забезпечувати інклюзивну освіту на всіх рівнях, без дискримінації й на підставі рівності можливостей.