ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ: ПРЕДСТАВНИКИ ГРОМАД ЖИТОМИРЩИНИ ЗАПРОШУЮТЬСЯ НА НАВЧАННЯ ЗІ СТВОРЕННЯ ПЛАНУ КОМУНІКАЦІЇ ЗМІН

      Як пов’язані між собою протести мешканців та відсутність у громаді спеціаліста з комунікацій? Чому комунікаційна стратегія не менш важлива для громади, ніж стратегія розвитку? Що таке комунікаційний план та як його зробити?

ОСНОВНИМИ ЗАВДАННЯМИ ДЛЯ БІЙЦІВ «ГВАРДІЇ НАСТУПУ» МВС Є БОЙОВА ПІДГОТОВКА ТА ПІДВИЩЕННЯ ПРОФЕСІЙНОГО РІВНЯ, – ІГОР КЛИМЕНКО

      Підготовка бійців восьми нових бригад «Гвардії наступу», яка формується, триватиме від 2-х до 4-х місяців. Про це повідомив Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко в інтерв’ю телемарафону «Єдині новини».

Індивідуальні супервізії для фахівців із соціальної роботи служби соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Брусилівської селищної ради

У рамках реалізації крос-секторального проєкту ЮНІСЕФ «Комплексне реагування на надзвичайні ситуації в Житомирській області для забезпечння потреб дітей, батьків та опікунів, які постраждали внаслідок збройного конфлікту в Україні», Громадська організація «НУО «ІН ТАЧ ЮКРЕЙН ФУНДЕЙШН» як виконавчий партнер Дитячого Фонду ООН (UNICEF) 20-25 лютого 2023 року проводила індивідуальні супервізії для фахівців із соціальної роботи служби соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Брусилівської селищної ради як фахівців, які надають психологічну та психосоціальну підтримку сім’ям з дітьми та вразливим категоріям населення.