СТАН ЗАХВОРЮВАНОСТІ НА ГРИП  ТА ГРВІ СТАНОМ НА 20 лютого 2023 р. 

    Впродовж останнього тижня, за період з 13 по 19 лютого 2023 року, в Житомирській області  на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції захворіло  6733 особи --  що на 3,7% хворих більше ніж за попередній тиждень. Зростання  захворюваності відбулося за рахунок  дорослого населення. Відмічається епідемічна активність середнього рівня інтенсивності.     

Серія вебінарів проєкту «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України»

Працівники КУ «Центр надання соціальних послуг» Брусилівської селищної ради долучилися до серії вебінарів проєкту «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України», що здійснюється Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Федерального уряду Німеччини.

І ЗНОВУ – ПРО ГРИП...

         Епідеміологічний сезон грипу 2022-2023 року триває – кожного дня на Житомирщині виявляють сотні нових хворих на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції. Тож вкотре нагадаємо основані факти про грип та важливість щеплення від цього захворювання.

Земельний податок – платитимуть не всі

   Земельний податок сплачують власники земельних ділянок, земельних паїв  та постійні землекористувачі-фізичні. Не сплачуватимуть земельний податок лише деякі групи осіб  (ст. 281 Податкового кодексу України (ПКУ):

Долучаємось до проєкту

  Благодійна організація «Благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» включила Брусилівську селищну раду в проєкт «Підтримка спроможності системи соціального захисту населення щодо реєстрації внутрішньо переміщених осіб», що реалізується за підтримки Управління Верховного комісара ООН у справах біженців.