ФЕСТИВАЛЬ-КОНКУРС "МОЛОДЬ ОБИРАЄ ЗДОРОВ'Я"

  17 травня 2023 року серед учнів закладів загальної середньої освіти Брусилівської селищної територіальної громади пройшов І етап фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я». В заході взяло участь 4 заклади освіти.

Про участь у апробації  Державного стандарту соціального супроводу сімей

 Відповідно до Закону України «Про соціальні послуги» Міністерством соціальної політики України  видано наказ  від 10.05.2023 № 158-Н «Про проведення апробації проекту Державного стандарту соціальної послуги соціального супроводу сімей/осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах».

Челендж “Мій колектив у вишиванках” до Всесвітнього дня вишиванки!

 Відділ культури, туризму та ЗМІ Брусилівської селищної ради запрошує всіх бажаючих взяти участь у челенджі до Всесвітнього дня вишиванки. Це свято відзначається щороку в третій четвер травня, і воно має глибокі корені в українській культурі та історії.

Всесвітній день боротьби з артеріальною гіпертонією

  17 травня у світі відзначається Всесвітній день боротьби з артеріальною гіпертонією. Вперше цей день  пройшов 14 травня 2005 року. З 2006 року Всесвітня Ліга Гіпертонії (World Hypertension League) за підтримки Всесвітньої організації охорони здоров’я встановили щорічні події, присвячені цій темі, на 17 травня.

Тренінги від неурядової організації "Ін Тач Юкрейн Фундейшн»

   Представники мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та або насильства за ознакою статі при виконавчому комітеті Брусилівської селищної ради прийняли участь у тренінгах, які були проведені громадською організацією «Неурядова організація Ін Тач Юкрейн Фундейшн», які проводились в рамках реалізації крос – секторального проекту ЮНІСЕФ напрямку «Захист дітей» в Житомирській області.

Виставка-конкурс «Знай і люби свій край»

З метою психологічної підтримки дітей та учнівської молоді в умовах воєнних дій, збагачення її духовного потенціалу, виховання естетичного смаку на минулому тижні було проведено виставку-конкурс «Знай і люби свій край» для учнів закладів освіти Брусилівської селищної ТГ. Участь прийняло 18 учнівських роботи з 6 закладів освіти у різних номінаціях.

Не будьте байдужими до долі дітей!

 Кожна дитина потребує тепла й захисту батьків, проживання й виховання в родині. Лише сім’я здатна задовольнити основні потреби дитини, надавати стимули для її подальшого розвитку, створювати добру атмосферу. Якщо не існує можливості для дитини жити з рідними батьками, альтернативою є інші, сучасні форми сімейного виховання, такі як: прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу та патронатні вихователі.