Фото без опису   25 листопада Генеральна Асамблея ООН оголосила Міжнародним днем боротьби за ліквідацію насильства проти жінок. Щороку в цей день у різних країнах світу розпочинається акція «16 днів проти насильства». Основною метою даної акції є привернення уваги суспільства до двох основних проблем – запобіганню та протидії домашньому насильству та торгівлі людьми, активізація зусиль заради захисту прав людини.

     У рамках проведення Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» Службою у справах дітей Брусилівської селищної ради проводились обстеження житолово - побутових умов проживання сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах під час яких особлива увага приділялася темі насильства.

     Також, було проведено виховну годину в Хомутецькій гімназії Брусилівської селищної ради на тему: "Зупинимо насильство разом", під час виховної години учні відповідали на питання, що стосуються домашнього насильства, як діяти в критичних ситуаціях, проявів різних видів насильства, до яких видів відповідальності притягуються особи, які вчинили домашнє насильство та інші.

     З повагою, служба у справах дітей Брусилівської селищної ради!

Фото без описуФото без описуФото без опису