Профілактика  в дії

    17 травня,  міжнародний  день  боротьби  з  високим  тиском, фахівці  Брусилівського  відділення  Житомирського  районного  відділу  ДУ «ЖОЦКПХ  МОЗУ», в складі  бригади  ЦПМСД  прийняли  участь  в  акції  для  населення в с. Скочище   - «Дізнайся  про свій  тиск!».

Допомога від благодійників

  КУ «Центр надання соціальних послуг» Брусилівської селищної ради налагодила співпрацю з головою Житомирської обласної організації Громадська організація «Всеукраїнська організація людей з інвалідністю України» Наталією Ципліцькою. Днями десять осіб з інвалідністю (ліжкохворі) отримали від організації гуманітарну допомогу у вигляді продуктового набору. Також сформавано запит для отримання благодійної допомоги для осіб з інвалідністю І групи.

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ!

  Підведено підсумки челенджу «Мій колектив у вишиванках». Переможцем челеджу став колектив відділу освіти та спорту Брусилівської селищної ради, який набрав найбільшу кількість лайків.

У співпраці з волонтерами

У період дії воєнного стану в Україні, спричиненого військовою агресію Росії проти нашої суверенної держави, відбувся потужний сплеск  волонтерського руху. Волонтери нарівні з іншими державними інституціями, органами місцевого самоврядування активно підтримують  Збройні Сили України,  територіальну оборону, сімей/осіб, в тому числі внутрішньо переміщених, які опинились в складних життєвих обставинах. Серед жителів Брусилівщини значно посилилось розуміння прийти на допомогу тим, хто її потребує, розуміння важливої ролі волонтерської діяльності.

Робоча зустріч з фізичними особами підприємцями,  юридичними особами за участі спеціалістів відділу планування, економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Брусилівської селищної ради

  18 травня 2023 року відбулася робоча зустріч з фізичними особами підприємцями,  юридичними особами за участі спеціалістів відділу планування, економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Брусилівської селищної ради, фахівців Брусилівського відділу  Житомирської філії Житомирського ОЦЗ по питанню державної програми «єРобота», що передбачає мікрогрантову підтримку на створення або розвиток власного бізнесу. Були презентовані та оговорені такі питання:  -    як правильно подати заявку; -    як розробити чи адаптувати бізнес-план; -    які вимоги та обов’язки заявників.   Учасники активно обговорювали умови надання та повернення мікрогрантів.

День вишиванка в закладах дошкільної освіти

Вишиванка – національна святиня, що символізує духовне багатство, високу мудрість і традиційний зв’язок багатьох поколінь. Вона є традиційним одягом українського народу і останні роки не лише уособлює символ національного одягу, а й стала яскравим прикладом стильного образу. Щорічно третього четверга травня місяця українці відзначають День вишиванки.

СВІТЛА ПАМ'ЯТЬ ТА ВІЧНА ШАНА ГЕРОЮ

  18 травня провели в останню дорогу Артеху Юрія Васильовича, який загинув 05 травня 2023 року  під час виконання завдань за призначенням в ході ведення бойових дій в районі н.п. Новомихайлівка, Донецької області. Приймав безпосередню участь у заходах необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України.