В Житомирі відбувся Молодіжний форум

 Сьогодні, 21 червня, у стінах Житомирської обласної ради відбувся Молодіжний форум "Престиж державної служби та служби в органах місцевого самоврядування. Очікування та реалії", у якому я взяла участь як член профспілки, представник Брусилівської селищної ради.

КОМАНДА БРУСИЛІВСЬКОЇ ДЮСШ НА ЗМАГАННЯХ ЗІ СПОРТИВНОГО ТУРИЗМУ

 19-22 червня 2023 року поблизу села Дениші Тетерівської територіальної громади пройшов 63-й Чемпіонат Житомирської області з техніки пішохідного туризму серед учнівської молоді. Паралельно було проведено  І-ші обласні змагання зі спортивного (водного) туризму.

Школа підтримки малого та середнього бізнесу

В м. Житомир в період з 17 липня по 30 листопада 2023 року відбудеться проєкт “Школа підтримки малого та середнього бізнесу”. Проєкт реалізовується за підтримки ГО "Мондо" (Естонія) в рамках проекту “Для України”, БФ "Справжні українці" і ГО "Вдоскональ себе".

У Музеї "Дивосвіт Олексія Макаренка" - нова книга

  У Брусилівському музеї «Дивосвіт Олексія Макаренка» чудова новина: за сприяння начальника відділу культури, туризму та діяльності ЗМІ Філоненко Лариси Миколаївни та фінансової підтримки мецената, постійного спонсора у виданні книжок Брусилівщини селищного голови Брусилівської ОТГ Габенця Володимира Васильовича надрукована книга «Дивовижний світ драми-феєрії «Лісова пісня» Лесі Українки у квіткописі Олексія Макаренка».

Підприємці продавці будматеріалів та будівельники можуть долучатися до програми єВідновлення й пропонувати послуги

  Будівельні магазини та компанії, основною сферою діяльності яких є продаж будівельних матеріалів оптом та в роздріб, а також надають послуги з ремонтних робіт, можуть стати учасниками державної програми єВідновлення (що збільшить товарообіг). Щоб долучитися, необхідно подати заяву на порталі Дія.

Допомога після поранення

  Щоб допомогти військовослужбовцям розібратися із процедурами, пов'язаними із лікуванням після отримання травми, поранення чи захворювання, уже більше місяця працює сайт "Турбота".