Цей день ввійде в історію

    2 червня 2023 року у Брусилівській громаді відбулася історична подія - урочисте відкриття новозбудованої Свято-Воскресенської церкви, меценатами будівництва якої є родина Габенців. У храмі,  який стояв на цьому місці, прийняв хрещення та вінчався видатний громадський і політичний діяч, титан українознавства, лінгвістики і теології, міністр освіти УНР, перший ректор Кам’янець-Подільського українського державного університету, професор української філології Варшавського університету Іван Огієнко.

Тренінг в межах проекту "Спроможна громада для ведення бізнесу"

   30 та 31 травня 2023 року  відбувся тренінг у Брусилівській громаді спільно з NGO Improve yourself в межах проекту "Спроможна громада для ведення бізнесу" за підтримки програми EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП, що реалізується GIZ Ukraine та Фонд розвитку підприємництва та фінансується Урядом Німеччини та Європейського Союзу

Профілактична  робота  в дії     

     В  рамках  проекту  "Розбудова   стійкої  системи  громадського  здоров`я",  учасницею   якого  є  Брусилівська  селищна  рада,  фахівці  Брусилівського  відділення  ДУ  «ЖОЦКПХ  МОЗ У»  сумісно   з  представниками  проекту  Анною  Кухарук,  Олександром  Зарицьким  29 травня  2023року     провели  масовий  санітарно- просвітницький  захід  у  Водотийській  гімназії.

БЕЗБАР’ЄРНІСТЬ: ЯК ПРАВИЛЬНО ГОВОРИТИ З ДИТИНОЮ ПРО ІНВАЛІДНІСТЬ

     Внаслідок війни зростає кількість травмованих та людей з інвалідністю.  Якщо вам необхідно поговорити з дитиною на цю тему, важливо передусім бути щирими, зважати на вік, стан та запит дитини, бути готовим до можливих запитань.

STOP КОРУПЦІЯ!

   Шановні громадяни, з метою недопущення корупційної складової з боку особового складу та працівників Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області та своєчасного реагування на зловживання владою посадовими особами ДСНС.