До дня Конституції України

  28 червня до Дня Конституції України в селищному будинку культури відбулися урочистості. З вітальним словом виступив Брусилівський селищний голова Володимир Габенець. На заході дарували свою майстерність аматори сцени Брусилівсщини, а також директором музею «Дивосвіт Олексія Макаренка» Оленою Косарчук було підведено підсумки фотоконкурсу «Дивосвіт навколо нас». В межах урочистостей у фойє будинку культури відкрито виставку вишитого одягу майстринь Брусилівщини кінця XIX ст. – початку XXI ст.

Шановні жителі громади!

     Брусилівська селищна рада повідомляє суб’єктів підприємницької діяльності, власників об’єктів житлової нерухомості, мешканців Брусилівської  ТГ про необхідність укладення договорів на вивезення твердих побутових відходів.

Чи потрібно робити щеплення ?

 Вкрай тривожною проблемою в умовах війни і гуманітарних криз є спалахи інфекційних хвороб. Ризик поширення керованих інфекційних захворювань зростає у зв’язку з вимушеним переселенням людей, великим скупченням людей, що є особливо великою загрозою для наших маленьких українців із незавершеним або з відсутнім курсом вакцинації.

Як укласти декларацію з лікарем під час війни

  Через військову агресію російської федерації багато українців змушені були змінити місце проживання. Частина – втратили зв’язок з сімейними лікарями через свій від'їзд або від’їзд лікаря.

Засідання Координаційної ради

 23.06.2023 року відбулося засідання Координаційної ради з питань внутрішньо переміщених осіб на якому обговорювалися питання проведення безкоштовних занять з української мови для внутрішньо переміщених осіб та бажаючих жителів громади, які розмовляють російською мовою і виявляють бажання навчитися правильно спілкуватися українською мовою на базі читального залу Брусилівської центральної універсальної публічної бібліотеки імені Г.М.Ткаченка та створення любительського клубу «Надвечір’я» для всіх жителів громади.

Стихійні сміттєзвалища - показники нашої з вами культури, ставлення до нашого спільного дому

   За кожної  зручної  нагоди  більшість з нас радо скаржиться на поганий благоустрій селища, обговорює те, що у нас брудно і негарно, не помічаючи, що смітники створюємо самі.Напевно в менталітеті нашого народу впевненість в тому, що все що знаходиться за межами їхнього житла, можна з легкістю перетворювати на суцільний смітник. Адже сьогодні смітники і стихійні звалища стали, на превеликий жаль, невід’ємними атрибутами околиць населених пунктів, берегів, водойм, лісових та пришляхових смуг. Стихійними сміттєзвалищами вже нікого не здивуєш, вони якось непомітно перетворилися у своєрідний культурний пласт епохи, «довгограючу» проблему.