Семінар у Києві в рамках реалізації проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я»

Центр психосоматичної медицини (США) реалізує ефективну програму зцілення психологічних травм серед населення України у партнерстві з Pact в рамках реалізації проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я». Засновник та керівник Центру медицини та розуму тіла (СМВМ) психіатр, професор Джеймс С. Ґордон та команда центру провели вступний семінар у м.Київ, в якому взяли участь серед інших громад України і представники Брусилівської селищної територіальної громади. В ході семінару учасники дізнались та випробовували практичні, науково обгрунтовані інструменти для запобігання та управління стресом, для підвищення стійкості та самосвідомості, про те, як підхід СМВМ може допомогти справлятися з травматичними подіями та постійним стресом та краще усвідомили значення та мету своєї діяльності.

КОМПЕНСАЦІЙНІ ВИПЛАТИ ФІЗИЧНІЙ ОСОБІ, ЯКА НАДАЄ СОЦІАЛЬНІ ПОСЛУГИ

З метою забезпечення реалізації прав, свобод і законних інтересів фізичних та юридичних осіб стосовно отримання адміністративних послуг в частині компенсаційних виплат фізичним особам, які надають соціальні послуги виконавчий комітет селищної ради 03 травня 2023 року на своєму засіданні рішенням №1509 затвердив інформаційну та технологічну картки адміністративної послуги, яка надається через відділ «Центр надання адміністративних послуг» селищної ради та віддалені робочі місця, суб’єктами надання яких є Брусилівська селищна рада.

ФЕСТИВАЛЬ-КОНКУРС "МОЛОДЬ ОБИРАЄ ЗДОРОВ'Я"

  17 травня 2023 року серед учнів закладів загальної середньої освіти Брусилівської селищної територіальної громади пройшов І етап фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я». В заході взяло участь 4 заклади освіти.

Про участь у апробації  Державного стандарту соціального супроводу сімей

 Відповідно до Закону України «Про соціальні послуги» Міністерством соціальної політики України  видано наказ  від 10.05.2023 № 158-Н «Про проведення апробації проекту Державного стандарту соціальної послуги соціального супроводу сімей/осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах».

Челендж “Мій колектив у вишиванках” до Всесвітнього дня вишиванки!

 Відділ культури, туризму та ЗМІ Брусилівської селищної ради запрошує всіх бажаючих взяти участь у челенджі до Всесвітнього дня вишиванки. Це свято відзначається щороку в третій четвер травня, і воно має глибокі корені в українській культурі та історії.

Всесвітній день боротьби з артеріальною гіпертонією

  17 травня у світі відзначається Всесвітній день боротьби з артеріальною гіпертонією. Вперше цей день  пройшов 14 травня 2005 року. З 2006 року Всесвітня Ліга Гіпертонії (World Hypertension League) за підтримки Всесвітньої організації охорони здоров’я встановили щорічні події, присвячені цій темі, на 17 травня.

Тренінги від неурядової організації "Ін Тач Юкрейн Фундейшн»

   Представники мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та або насильства за ознакою статі при виконавчому комітеті Брусилівської селищної ради прийняли участь у тренінгах, які були проведені громадською організацією «Неурядова організація Ін Тач Юкрейн Фундейшн», які проводились в рамках реалізації крос – секторального проекту ЮНІСЕФ напрямку «Захист дітей» в Житомирській області.