До уваги ветеранів війни

 Компанія Main Academy відповідно до міжнародних стандартів і вимог дає можливість ветеранам війни в стислі терміни здобути безкоштовно одну із трьох наступних професій у сфері інформаційних технологій: розробник ПЗ; тестувальник ПЗ; спеціаліст з кібер-безпеки.

Виявлено новітній харчовий інгредієнт L-альфа-гліцерилфосфорилхолін (альфа-GPC) у харчовій добавці, що експортувалась з Польщі

       Житомирське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області повідомляє, що відповідно до листа Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, надійшло інформаційне повідомлення, отримане по системі швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) від 30 червня 2023 року № 2023.3843-fup8 стосовно виявлення новітнього харчового інгредієнту L-альфа-гліцерилфосфорилхолін (альфа-GPC) у харчовій добавці, що експортувалась з Польщі (виробник: Fitness Authority Sp. z o.o., Otomin) до України (отримувач: UA FITONE DISTRIBUTION, вул. Ярмаркова 1, м. Кременчук, Полтавська обл., 39600).

БІЛЬШІСТЬ ШАХРАЙСЬКИХ ФІШИНГОВИХ САЙТІВ ПОХОДЯТЬ З РФ – ЦЕНТР КІБЕРЗАХИСТУ НБУ

    Щодня в Україні за посиланнями на фішингові сайти переходять у середньому 10 000–15 000 громадян, всі ці люди потенційно можуть стати жертвами шахраїв. Приблизно дві третини з виявлених Центром кіберзахисту НБУ фішингових сайтів (68%) походять з рф. Значна частина цих ресурсів пропонують українцям оформити грошову допомогу!