Днями, Службою у справах дітей, сім’ї та молоді селищної ради спільно з Брусилівським відділенням Коростишівського відділу Головного управління Національної поліції в Житомирській області проведено профілактичний рейд у закладах торгівлі на території с.Морозівка, с.Осівці, с.Соловіївка щодо продажу неповнолітнім алкогольних напоїв і тютюнових виробів.

     За результатами рейду складено протоколи про адміністративні правопорушення за ч.2 ст.156 та ст. 180-1 КУпАПП, проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу з працівниками сфери торгівлі на території вказаних сіл стосовно попередження та недопустимості продажу алкоголю та тютюнових виробів неповнолітнім, розповсюджено відповідні інформаційні матеріали.

      Зазначеними також проведено бесіду з елементами тренінгу в Морозівській ЗОШ І-ІІІ ступенів серед учнів 9-11 класів на тему: «Шкідливі звички, здоровий спосіб життя». Серед учнів розповсюджено інформаційні листівки щодо формування здорового способу життя, проведено індивідуальні бесіди з учнями, які схильні до девіантної поведінки.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

Л. Мельник, начальник служби у справах дітей,

                                       сім’ї та молоді селищної ради