19 жовтня 2018 року Службою у справах дітей, сім’ї та молоді селищної ради спільно з  КУ «Територіальний центр соціального обслуговування» селищної ради проведено нараду для розгляду порядку взаємодії між суб’єктами соціальної роботи, а саме: фахівцями з соціальної роботи, психологами та соціальними педагогами шкіл.

  Під час наради було розроблено спільні дії для роботи з сім’ями, які опинились в складних життєвих обставинах, направлені на вирішення проблем: відсутність навичок догляду за дитиною, проблеми виховання дітей, низький рівень виховного потенціалу сім’ї, ухилення від виконання батьківських обов’язків, проблеми спілкування дітей з батьками, педагогічна занедбаність дитини, самовільне залишення дітьми місця постійного проживання, схильність дітей до бродяжництва, проблеми адаптації дітей в опікунській сім`ї та ін. Під час наради було прийняте рішення про закріплення до кожного населеного пункту: куратора, соціального педагога, психолога, фахівця з соціальної роботи.

 Також Мазуренко В.В. директор КУ «Територіальний центр соціального обслуговування» поділилась досвідом який вона отримала в Польщі, щодо надання допомоги людям, сім’ям для задоволення їх потреб, соціальної адаптації, відновленні або придбанні певних навичок самостійного функціонування в суспільстві в поліпшені соціального становища.

  Ми сподіваємось, що дана нарада принесе ще більш позитивних результатів в питаннях подолання в сімях складних життєвих обставинах.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

Л.Мельник, начальник служби у справах дітей,

сім’ї та молоді селищної ради