22 вересня 2017 року у прекрасний, теплий, вересневий день на запрошення народного депутата України Дзюблика Павла Володимировича учні 6-7 класів комунального опорного загальноосвітнього навчального закладу «Брусилівської гімназії імені Г.О. Готовчиця» відвідали Верховну Раду України, та Водо - інформаційний центр (музей Води).

Приємно, що сам Павло Володимирович разом з помічником Наталією Петрівною зустріли нас та спільно з екскурсоводом провели екскурсію в приміщенні Верховної Ради України. Дітям було особливо цікаво в сесійному залі, бо ж пленарний тиждень, Верховна Рада України переповнена  депутатами, помічниками, журналістами, гостями... Від побаченого та почутого усі діти були у захваті. 

Погода дозволила нам прогулятись Маріїнським парком, побувати та сфотографуватись на «Містку Кохання».  І наступною зупинкою нашої мандрівки була 45 - хвилинна екскурсія у Водо-інформаційний центр (Музей Води), яку для нас профінансував  народний депутат України Павло Володимирович Дзюблик. Екскурсія пройшла пізнавально, весело і цікаво.

Будучи в Києві, ми відвідали алею Небесної Сотні по вулиці Грушевського, щоб вшанувати героїв,  які віддали своє життя за те, щоб ми жили у вільній, демократичній, Незалежній Україні та поклали ангелочки, які власноруч приготували діти на уроках малювання.

Від поїздки діти отримали багато позитивних емоцій та вражень. Висловлюємо щиросердечну подяку Павлу Володимировичу та його помічнику Наталії Петрівні за прекрасно організовану екскурсію у місто Київ.

 

 

 

 

Комунальний опорний загальноосвітній навчальний заклад «Брусилівська гімназія ім. Г.О. Готовчиця»