Фото без опису  Людська осінь, як і природа, буває різною. В одних вона палахкотить розмаїттям барв, у інших-тихим бабиним літом. Але перш, ніж настане осінь, перш, ніж посивіє коса і зовсім іншими стануть очі, у кожної людини, якій сьогодні за шістдесят-сімдесят і більше, були роки звитяжної праці, були свята і будні, народження дітей та зустріч онуків. І сьогодні більша частина  ветеранів  війни та праці є активними, сповненими сил та енергії принести користь нашій громаді, своєму рідному селищу, селу, онукам, правнукам.     Відмічати в усьому світі 1 жовтня Міжнародний день людей похилого віку -  так вирішила Генеральна Асамблея ООН на своєму засіданні в  грудні 1990 року.  Рішення про щорічне святкування в Україні Міжнародного дня літньої людини і створення належних умов соціального захисту пенсіонерів, інвалідів, самотніх людей затверджено урядовою постановою.

        Найбільше багатство цієї когорти людей - досвід, знання, мудрість. Їхня життєва доля наскрізь пов’язана з голодоморами, репресіями, Великою Вітчизняною війною, післявоєнною відбудовою зруйнованого вщент народного господарства, сіл та міст, заводів та фабрик. І всі ми повинні завжди пам’ятати свій невідплатний борг перед ветеранами, громадянами поважного віку і робити все, щоб вони щоденно відчували повагу і турботу, мали гідний рівень життя, не втрачали суспільної активності

      Дорогі та любі наші сивочолі матері, батьки, ветерани! Вітаємо вас з  Міжнародним Днем людей похилого віку та Днем ветерана! Зичимо   жити повноцінним життям. Нехай воно, Життя, дарує вам теплі весни та щедру осінню золотаву пору, мир, здоров’я та  любов до ближнього! А  колектив Комунальної установи «Центр соціальних послуг» Брусилівської селищної ради спільно з виконкомом селищної ради, нашими партнерами  буде робити все можливе для того, щоб ваша старість була зігрітою.

 

      Колектив Комунальної установи «Центр соціальних послуг» Брусилівської селищної ради