30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек. Це свято присвячено бібліотекам і бібліотекарям, та воно спільне з їх читачами й відвідувачами, а також письменниками, книговидавцями й усіма причетними до книги та інформації, науки та освіти, культури та дозвілля, усіх, результати чиєї праці акумулюються, затребувані та розповсюджуються саме у бібліотеці - отже, свято для усієї громади та суспільства.
У Брусилівській центральній бібліотеці ім.Г.М.Ткаченка відбувся святковий захід, на яке завітали бібліотекарі Брусилівщини, а також прихильники і цінителі бібліотек, котрі завжди підтримують ці вогники культури і духовності.

 

 
В читальній залі звучали слова, сповнені добрими почуттями і щирістю. Про значущість бібліотеки для суспільства, для громади головний спеціаліст  відділу культури, туризму та діяльності ЗМІ Брусилівської селищної ради Л.В.Кіщенко. Бібліотекарів привітали голова регіонального осередку профспілки працівників культури Г.В.Дяченко та директор Брусилівської центральної бібліотеки ім.Г.М.Ткаченка Л.А.Комарова, яка сказала багато добрих слів про свій бібліотечний колектив. 
Адже особливим багатством бібліотек завжди були і будуть її кадри – талановиті, досвідчені, кваліфіковані спеціалісти, безмежно віддані своїй справі. І на святі було проведено нагородження найкращих бібліотекарів Брусилівської ОТГ у 8-ми номінаціях. Прозвучали слова шани та подяки і на адресу ветеранів бібліотечної праці, які стояли біля витоків створення бібліотечної мережі району. 
Бібліотекарів привітали соратники у вихованні молодого покоління – вчитель української мови зош №1 Т.Г.Коваль та директор дитячої музичної школи Л.В.Івасенко. Навзаєм вони почули щирі вітання зі своїми професійними святами, що відбудуться незабаром.
Гарний настрій всіх учасників заходу підтримували і вихованці Т.Г.Коваль - учні 
7-А класу зош №1 – у їх виконанні прозвучали вірші, сценки, гуморески.  
Працівниками бібліотеки були створені медійна презентація та інформаційний буклет про послуги Брусилівської центральної бібліотеки ім.Г.М.Ткаченка.  Сьогодні Брусилівська бібліотека – це інформаційний, просвітницький і культурний центр громади; її ресурсами та послугами в реальному та віртуальному просторі у минулому році скористалися більше  55 000 осіб.
Бібліотека – знання дім,
Запрошує усіх ласкаво!
Панує затишок у нім,
Тут мудрість ходить величаво.
Тут кожен день немов би свято,
Добра струмує джерело,
І друзів знайдеш тут багато...
Так є, так буде й так було.
Фото без опису
 
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
 
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису