Роботодавці пропонують роботу

Роботодавці пропонують роботу

          На ринку праці Брусилівщини спостерігається пожвавлення. Місцеві роботодавці заявляють про гостру потребу у працівниках. Днями відбулися робочі зустрічі роботодавців з фахівцями районної служби зайнятості та ярмарки вакансій з шукаючими роботу. Роботодавці ТОВ «Папірус», ТОВ «Домобудівельна компанія Росичі», фізичні-особи підприємці  Кіщенко В. В., Балибердін  В. М., Макарчук В. М. пропонують працевлаштування, в основному, за робітничими професіями.

Схід села в Романівці

Схід села в Романівці

     20 березня 2019 року відбувся схід жителів Романівки та Пилипонки, на якому про свою роботу прозвітував в.о.старости цих сіл В.А.Білоцький. Учасники зібрання звернулися до керівників району та селищної ради, які були присутні на сході, з проханням вирішити найболючіші проблеми жителів: транспортне сполучення, ремонт дороги, ремонт сільського Будинку культури та ін. Приємно, що вперше за останні роки на сцені співав аматорський вокальний ансамбль сільського клубу. Незважаючи на те, що колектив працює лише протягом місяця, він показав гарну концертну програму.

В Україні набув чинності закон про протидію булінгу

В Україні набув чинності закон про протидію булінгу

    Зовсім недавно, в Україні набув чинності закон про протидію булінгу. Згідно із законом, булінг (цькування) - діяння учасників освітнього процесу, які полягають в психологічному, фізичному, економічному, сексуальному насильству, в тому числі із застосуванням засобів електронних комунікацій, які вчиняються стосовно малолітньої або неповнолітньої особи або такою особою щодо інших учасників освітнього процесу, внаслідок чого могла бути чи була завдана шкода психічному або фізичному здоров'ю потерпілого.

Схід села в Озерах

Схід села в Озерах

   19 березня 2019 року в Озерах відбувся схід села, на якому звітував про свою роботу в.о. старости сіл Озера, Биків, Мар'янівка та Западня В.Г.Терещук. До керівництва району та селищної ради, які були присутні на зібранні, жителі Озір звернулися з наболілими питаннями життєдіяльності села, а саме: відсутністю медичного працівника, налагодження транспортного сполучення, обстеження ВРХ на захворюваність лейкозом, відсутність покриття операторами звя'зку, псування доріг в результаті проїзду великогабаритного транспорту та інше. Святкового весняного настрою додали учасникам зібрання виступи вокальгого ансамблю "Чисті криниці" Озерського сільського Будинку культури та народного вокального ансамблю "Калинонька" Биківського сільського клубу.

До відома зацікавлених бізнес-кіл та підприємств громади!

До відома зацікавлених бізнес-кіл та підприємств громади!

  За інформацією Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської обласної державної адміністрації в період з 5 по 10 листопада 2019 року в Шанхаї відбудеться Друга виставка імпортних товарів і послуг «China International Import Expo» - найбільший захід Китаю, який проходить за підтримки керівництва та Уряду країни, урядів провінцій, міністерств і відомств, дипломатичних місій країни за кордоном та профільних асоціацій.

Мотивація молоді до працевлаштування

Мотивація молоді до працевлаштування

            Молодь має великий потенціал, порівняно з іншими віковими категоріями населення при працевлаштуванні та характеризується більш високим загальноосвітнім рівнем, має більшу професійну мобільність. Але молодіжне безробіття є досить поширеним. Причин цього явища є, звичайно, чимало. Молодь має багато амбіцій, прагнень, мрій. Але цього недостатньо. Хоча варто зазначити, що мотивована до пошуку роботи молодь, яка об’єктивно оцінює власні професійні якості, швидше знаходить роботу. Тому метою  семінару-тренінгу «Психологічна мотивація до працевлаштування молоді», який відбувся 13 березня 2019 року у Брусилівській районній філії, є  підвищення рівня внутрішньої мотивації до професійного самовизначення, розуміння власного професійного шляху, вдосконалення навичок самопрезентації, складання плану побудови власної кар’єри та саморозвитку.

Суха трава і листя. Чому їх не можна спалювати?

Суха трава і листя. Чому їх не можна спалювати?

   Настає довгожданна весна. Разом з тим підвищується ризик виникнення пожеж, пов’язаних зі спалюванням трави, сухостою, опалого листя. Це стало справжнім лихом як для нашого селища, так і для громади в цілому. Сухі трава та листя легко займаються від сірника або цигарки.