Старт до професійної кар’єри

Старт до професійної кар’єри

         Протягом тижня, що минув із учнями 10-11 класів Морозівської ЗОШ І-ІІІ ст.. та Водотиївського НВК «ЗОШ І-ІІ ст.. – ліцею» проведені профорієнтаційні заняття "Старт до професійної кар'єри". У заходах взяли участь 29 старшокласників.  Під час занять звернено увагу  на важливі фактори вибору професії - бажання, інтереси, здібності, психологічні особливості,  стан здоров’я та вимоги ринку праці тощо.

Успішні проекти громад Житомирщини

Успішні проекти громад Житомирщини

    10 квітня 2019 року в Житомирському Центрі розвитку місцевого самоврядування, створеного Програмою «U-LEAD з Європою» та Мінрегіоном України, відбулась презентація «Кращі практики реформи децентралізації» на якій представники громад Житомирщини презентували журналістам креативні та успішні проекти.

На Житомирщині начальник дільниці сільгоспвиробництва філії одного з товариств на продажі чужого зерна заробив понад 815 тис грн

На Житомирщині начальник дільниці сільгоспвиробництва філії одного з товариств на продажі чужого зерна заробив понад 815 тис грн

  Під процесуальним керівництвом Коростишівської місцевої прокуратури закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом розтрати чужого майна у великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем, вчинене начальником підрозділу філії публічного акціонерного товариства, що у Брусилівському районі.

Повідомлення про наміри здійснення зміни тарифів на послуги з  централізованого водопостачання  по  Хомутецькому комунальному  підприємству «Джерельце”

Повідомлення про наміри здійснення зміни тарифів на послуги з централізованого водопостачання по Хомутецькому комунальному підприємству «Джерельце”

   У відповідності до вимог  «Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну/цін тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад» затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України  від 30.07.2012р.№ 390(із змінами ) Хомутецьке комунальне підприємство «Джерельце» доводить до відома споживачів інформацію про намір здійснити  зміну тарифів на послуги з централізованого водопостачання .

Повідомлення  про наміри здійснення зміни тарифів на послуги з централізованого водопостачання  по комунальному підприємству «Приворотське комунальне підприємство»

Повідомлення про наміри здійснення зміни тарифів на послуги з централізованого водопостачання по комунальному підприємству «Приворотське комунальне підприємство»

     У відповідності до вимог  «Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну/цін тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад» затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України  від 30.07.2012р.№ 390 (із змінами ) комунальне підприємство «Приворотське комунальне підприємство» доводить до відома споживачів інформацію про намір здійснити  зміну тарифів на послуги з централізованого водопостачання .

Повідомлення про наміри здійснення зміни тарифів на послуги з централізованого водопостачання  по комунальному підприємству  «Морозівське  сільське комунальне підприємство»

Повідомлення про наміри здійснення зміни тарифів на послуги з централізованого водопостачання по комунальному підприємству  «Морозівське  сільське комунальне підприємство»

     У відповідності до вимог  «Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну/цін тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад» затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України  від 30.07.2012р.№ 390 (із змінами )  комунальне підприємство «Морозівське сільське комунальне підприємство» доводить до відома споживачів інформацію про намір здійснити  зміну тарифів на послуги з централізованого водопостачання .

Екскурсія на фабрику канцтоварів

Екскурсія на фабрику канцтоварів

    Професіографічні екскурсії на виробництво – це однин з видів знайомства з професіями. Тому сьогодні, 8 квітня 2019 року, 25 дев’ятикласників Брусилівської ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів відвідали місцеве ринкоутворююче підприємство «Папірус Універсал». Як завжди, привітно зустріла команда фабрики учнівську молодь.   Школярі побували у складських приміщеннях готової продукції, виробничих потужностях, познайомилась з технологічним процесом виготовлення канцтоварів, умовами праці, оплатою праці, професійними назвами робіт, які застосовуються на фабриці. Учнів вразили застосування сучасного технологічного обладнання, роботів тощо.

           Робоча зустріч із представником державної виконавчої служби

           Робоча зустріч із представником державної виконавчої служби

     В  рамках  Меморандуму  про  співробітництво  між  Державною  службою  зайнятості  та  Міністерством  юстиції  України в  Брусилівській  районній філії  Житомирського ОЦЗ 03.04.2019 р.  відбулася  робоча  зустріч із начальником  Брусилівського районного відділу Державної  виконавчої служби Головного  територіального управління юстиції у Житомирській  області  Олегом  Гакальцем. В  ході  зустрічі було  розроблено план проведення  спільних  заходів на  квітень – травень  2019 року з  метою  обміну  інформацією, а  також  надання центром  зайнятості повного  комплексу  соціальних  послуг , спрямованих на  сприяння зайнятості  осіб, які  мають  майнові  зобов’язання за  рішенням  суду, інших  органів, в  тому  числі  осіб, які  мають  заборгованість зі  сплати  аліментів  та  стосовно  яких  відкрито  виконавче  провадження в  органах  державної  виконавчої  служби. Директор  філії  Олександр  Дрозд   наголосив на тому , що ефективність від  проведення  таких  заходів  буде  лише у випадку активного  відвідування  даними  особами  центру  зайнятості  та  активної  участі  у  семінарах  та інших заходах сприяння зайнятості.. В  межах  дії вищезгаданого  Меморандуму фахівцями Брусилівської  районної  філії  Житомирського  ОЦЗ  було  працевлаштовано  2  особи  з  числа  боржників  по  аліментах. Співпраця  з  органами  Державної  виконавчої  служби, проведення спільних  заходів сприяє покращенню ситуації та формуванню сприятливого середовища на ринку праці.

Брусилівський районний сектор ДСНС у Житомирській області закликає громадян не провокувати пожежі у природних екосистемах!

Брусилівський районний сектор ДСНС у Житомирській області закликає громадян не провокувати пожежі у природних екосистемах!

   Рятувальники нагадують, що легковажне ставлення, примножене на небезпечні для екосистем погодні умови, у більшості випадків може призвести до катастрофічних наслідків. І те, що основною причиною виникнення пожеж на відкритих територіях є саме людський фактор — можна легко підтвердити вражаючими статистичними показниками. Лише за перший день квітня вже маємо 6 випадків загорянь на відкритих територіях та у природних екосистемах! Так в наслідок спалювання сухої рослинності, господарем біля своєї прибудинкової території в с. Йосипівка згоріла господарська споруда.