Про організацію виїзних прийомів  громадян посадовими особами Брусилівської селищної ради  

Про організацію виїзних прийомів громадян посадовими особами Брусилівської селищної ради  

    Керуючись Конституцією України та Законом України «Про звернення громадян», на виконання вимог Указу Президента України від 07.02.2008 №109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування», з метою об’єктивного, всебічного і вчасного розгляду звернень громадян оприлюднюємо графік прийому громадян.

Інформаційна та консультаційна допомога підприємцям і роботодавцям

Інформаційна та консультаційна допомога підприємцям і роботодавцям

  28 березня 2019 року суб’єктам господарювання, фізичним –особам підприємцям та тим, хто бажає займатись підприємництвом представники Житомирських обласних департаментів та служб надавали інформаційно-консультаційну допомогу у приміщенні Брусилівської райдержадміністрації за сприяння та участі районного управління праці та соціального захисту населення. У заході взяли участь більше 20 представників роботодавців, а це кадрові служби та бухгалтери.

ІІ Національний чемпіонат України з фольклору «EURO FOLK»

ІІ Національний чемпіонат України з фольклору «EURO FOLK»

   23-24 березня у м. Вінниця під егідою ЮНЕСКО відбувся ІІ Національний чемпіонат України з фольклору «EURO FOLK», в якому брали участь 130 колективів з 15 областей нашої держави. Брусилівську громаду представляв народний вокальний ансамбль «Долинянка» Долинівського сільського Будинку культури, щирими оплесками та вигуками «Браво» супроводжувалися пісні колективу. Журі у складі заслуженого працівника культури України Синельникова І.Г., заслуженого працівника культури України Купчинської Л.М., заслуженої артистки України Кондюк Ю.А. високо оцінили виступ наших земляків, «Долинянці» присвоєно третє місце.

Мітинг пам'яті Івана Огієнка

Мітинг пам'яті Івана Огієнка

   29 березня 2019 року біля Брусилівського історичного музею відбувся мітинг пам'яті  І.І. Огієнка, в якому взяли участь священнослужителі, керівники району та селищної ради, громадськість селища.

До уваги жителів громади!

До уваги жителів громади!

   Повідомляємо, що відповідно до ч. 2 ст. 57 Закону України "Про вибори Президента України", передвиборна агітація закінчується  о 24 годині останньої п'ятниці перед днем виборів. Частина 17 ст. 64 того ж Закону передбачає, що передвиборні агітаційні матеріали знімаються з 24 години останньої п'ятниці, що передує дню виборів чи дню повторного голосування.

На Житомирщині завершився конкурс “Кращий пожежний — це ти обережний”

На Житомирщині завершився конкурс “Кращий пожежний — це ти обережний”

     25 березня в приміщенні Житомирської обласної бібліотеки для дітей відбувся обласний етап Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку та робіт декоративно-прикладної творчості на протипожежну і техногенну тематику, організований ДСНС України та Добровільним пожежним товариством. Головний меседж заходу – донести усім через призму дитячого світогляду, як можна жити у безпеці. У цьому діти інколи краще розуміються, ніж дорослі. І це вони продемонстрували своїми роботами, розказавши правила безпеки життєдіяльності та презентувавши своє бачення професії рятувальника та їхніх помічників-добровольців.

Долаємо бар’єри для осіб з інвалідністю

Долаємо бар’єри для осіб з інвалідністю

  Нарешті, після шестимісячного очікування, КУ «Центр соціальних послуг» Брусилівської селищної ради в числі інших 25 об’єднаних територіальних громад України отримала спец автомобіль з перевезення осіб з інвалідністю. Він був виділений відповідно до наказу Міністерства соціальної політики України від 17.07.2018 №1022. Цьому передувала чимала організаційна робота:створення рішенням Брусилівської селищної ради служби з перевезення осіб з інвалідністю,   подача до робочої групи Мінсоцполітики України відповідних документів,  рішення  робочої групи, процедура проведення закупівель, попередній огляд автомобіля у місті Кременчуг. І ось, 22 березня 2019 року, селищний голова Володимир Габенець, директор КУ «Центр соціальних послуг» Брусилівської селищної ради Валентина Мазуренко та водій установи Валентин Савченко взяли участь в офіційній церемонії передачі автомобілів громадам. Церемонія відбулась біля Палацу спорту та Мінсоцполітики України у м. Києві за участю Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, Уповноваженого Президента України  з прав людей з інвалідністю Валерія Сушкевича, міністра соціальної політики України Андрія Реви, представників від кожної громади, яка отримала автомобіль, громадських формувань, осіб з інвалідністю. Як зазначив Прем’єр –міністр України, уряд запровадив нову, дуже відповідальну і потрібну справу: дати змогу особам з інвалідністю отримати мобільність для вирішення своїх проблем, створити загальнонаціональні служби з перевезення осіб з інвалідністю.  Володимир Гройсман подякував громадам, які вже створили такі служби і звернувся до всіх ОТГ їх створити,   подбати про безбар’єрні міста, селища і села.

Завжди сучасний Тарас Шевченко

Завжди сучасний Тарас Шевченко

    Березень в Україні часто називають Шевченковим. І це не випадково: щороку навесні Великий Кобзар приходить до нас - і щороку новим, неповторним.

Про надання адміністративних послуг платникам податків та громадянам

Про надання адміністративних послуг платникам податків та громадянам

   У зв’язку із змінами в Організаційній структурі, Штатному розписі Головного управління ДФС у Житомирській області 9 далі – ГУ ДФС) з метою створення комфортних умов для надання адміністративних послуг платникам податків та громадянам, зняття соціальної напруги забезпечено чергування посадових осіб Коростишівської державної податкової інспекції Житомирського управління  ГУ ДФС у Житомирській області .

22 автомобілі «Renault Duster» отримали лікарі Житомирщини, які працюють в селах

22 автомобілі «Renault Duster» отримали лікарі Житомирщини, які працюють в селах

   Передали новий транспорт медикам сьогодні, 21 березня, голова ОДА Ігор Гундич та голова облради Володимир Ширма. Авто закупили у рамках програми Президента України «Сільська медицина», яка передбачає підвищення якості послуг у сільських медичних закладах. Також у рамках програми на Житомирщині ведеться будівництво 21 амбулаторії нового типу із житлом для лікарів.