Коростишівською місцевою прокуратурою виявлено незаконне використання водного об’єкту

Коростишівською місцевою прокуратурою виявлено незаконне використання водного об’єкту

    Коростишівською місцевою прокуратурою до господарського суду Житомирської області подано позовну заяву про повернення Житомирській обласній державній адміністрації водного об'єкту та земельних ділянок, відведених для догляду за водним об’єктом, прибережними захисними смугами, гідротехнічними спорудами Карабачинського водосховища, які знаходяться на території Брусилівської селищної ради Житомирської області.

Програма «U-LEAD з Європою» продовжує роботу над впровадженням децентралізації на Житомирщині

Програма «U-LEAD з Європою» продовжує роботу над впровадженням децентралізації на Житомирщині

   12 лютого 2020 року відбувся День відкритих дверей у Житомирському регіональному офісі Програми «U-LEAD з Європою». Нова команда офісу презентувала головам громад, посадовцям, журналістам та партнерам результати роботи та плани на майбутнє.

Брусилів: рятувальники відвідали приватний житловий сектор, аби нагадати його мешканцям правила пожежної безпеки

Брусилів: рятувальники відвідали приватний житловий сектор, аби нагадати його мешканцям правила пожежної безпеки

  11 лютого фахівці ДСНС провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед мешканців приватного житлового сектору смт Брусилів. Рятувальники завітали до сімей, де виховуються неповнолітні діти, до одиноких людей похилого віку, а також до родин, які опалюють власні оселі за допомогою печей. Під час візиту до помешкань фахівці вказували селянам на наявність тріщин у грубах, засміченість димарів, небезпеку сушіння речей над печами, а в деяких оселях і на відсутність металевого листа біля топкового отвору.

Звертаємося до жителів громади, керівників підприємств, установ, закладів та організацій!

Звертаємося до жителів громади, керівників підприємств, установ, закладів та організацій!

   Кожного року на початку весни селищна рада  організовує акції із благоустрою, які тривають протягом березня-квітня і завершуються  Днем довкілля. Цього року ми традиційно запрошуємо до прибирання всі підприємства, установи, заклади, організації, які функціонують на нашій території, а також всіх громадян. Відрадно, що до цієї акції долучається переважна більшість трудових колективів та жителів і  проводять роботи  із впорядкування територій навколо будинків, їх прилеглих територій, здійснюють зовнішнє фарбування чи побілку своїх виробничих, торгових приміщень, побілку дерев, висаджують нові дерева та кущі, прибирають сміття та  проводять інші роботи.

Конкурс на передачу в користування нерухомого майна

Конкурс на передачу в користування нерухомого майна

  Брусилівська  селищна рада оголошує  конкурс на передачу в користування на умовах Договору оренди  індивідуально визначеного  нерухомого майна –  частину приміщення КНП «Брусилівська лікарня», яке знаходиться на балансі КНП «Брусилівська лікарня», площею 20,0 кв.м., що розміщене за адресою: Житомирська обл., Брусилівський район, смт.Брусиів, вул. Лермонтова, 41, для розміщення аптечного пункту.

Обмін досвідом співпраці з Міжнародною організацією «Лікарі без кордонів»

Обмін досвідом співпраці з Міжнародною організацією «Лікарі без кордонів»

   Міжнародна незалежна медична гуманітарна організація «Лікарі без кордонів», що надає екстрену  допомогу жертвам збройних конфліктів, природних катастроф, епідемій або людям, виключеним із системи охорони здоров’я, (в 1999 році організація була нагороджена Нобелівською премією миру),  в рамках проєкту з лікування хіміорезистентного туберкульозу в Житомирській області (проводиться у співпраці з Міністерством охорони здоров’я та обласним протитуберкульозним диспансером) забезпечує ефективне лікування цієї хвороби, пропонує пацієнт-орієнтовану модель лікування на основі міжнародних стандартів, у тому числі, коротких режимів лікування, більш ефективними пероральними препаратами, надає психологічну підтримку та проводить консультації, тренінги з цього питання. Вперше представники цієї організації побували в Брусилівській селищній раді 6 листопада 2019 року разом з радником з питань муніципальних послуг Житомирського Центру розвитку місцевого самоврядування, що діє в рамках проекту «U-LEAD з Європою”, Віталієм Римаром, головою обласного центру громадського здоров’я Олександром Зарицьким.  В ході зустрічі було намічено спільний план дій, зокрема, соціального супроводу осіб, хворих на туберкульоз, проведення тренінгів, семінарів для фахівців із соціальної роботи, соціальних робітників, медичних фахівців  у рамках проєкту лікування хіміорезистентного туберкульозу.

Про психологічну реабілітацію

Про психологічну реабілітацію

     Для проходження психологічної реабілітації учасник Революції Гідності, АТО/ООС або його законний представник звертається до управління праці та соціального захисту населення за місцем реєстрації або за місцем фактичного проживання (перебування) із заявою, складеною в довільній формі, до якої додаються:

Профадаптація учасників АТО/ООС

Профадаптація учасників АТО/ООС

     Учасники антитерористичної операції, особи, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, та постраждалі учасники Революції Гідності можуть за рахунок бюджетних коштів пройти професійно-технічне навчання на курсах водіїв транспортних засобів та на курсах поглибленого вивчення іноземних мов, зварювальників, токарів, слюсарів, масажистів, перукарів, кухарів, бухгалтерів, операторів комп’ютерного набору,   інших  професій  і  спеціальностей  з  терміном навчання до  12 місяців на базі професійно технічних закладів області.

День відкритих дверей у Житомирському військовому інституті імені С. П. Корольова

День відкритих дверей у Житомирському військовому інституті імені С. П. Корольова

    Повідомляємо, що 15.02.2020 у Житомирському військовому інституті імені С. П. Корольова відбудеться день відкритих дверей, під час якого буде проведено презентацію факультетів та кафедр військового інституту, ознайомлення гостей з умовами навчання, вступу та побуту курсантів. Крім того в рамках дня відкритих дверей буде безкоштовно проведено тренувальне тестування за програмою зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури, математики, історії України та фізики та перший тур Всеукраїнської олімпіади з математики Житомирського військового інституту імені С. П. Корольова, який також можливо пройти он-лайн на офіційному веб-сайті закладу www.zvir.zt.ua. Запрошуємо вихованців ввірених Вам закладів освіти прийняти участь у запланованому заході.

Співпраця з виконавчою службою

Співпраця з виконавчою службою

   3 лютого відбулася робоча зустріч директора Брусилівської районної філії Житомирського ОЦЗ Олександра Дрозда та начальника Брусилівського районного відділу державної виконавчої служби Центрального Західного Міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Хмельницький) Сергія Вангородського.  Основна мета зустрічі налагодження тісної співпраці, визначення шляхів взаємодії між обома структурами в плані роботи з особами, які мають майнові зобов’язання, зокрема заборгованість зі сплати  аліментів та стосовно яких відкрито виконавче провадження в органах державної виконавчої служби.