Про надання дозволу на шлюб раніше, ніж у 18 років

    Однією з обов'язкових умов укладення шлюбу є досягнення особами, які вступають у шлюб, шлюбного віку. Згідно зі статтею 22 Сімейного Кодексу України, одружитися закохані зможуть, лише як тільки їм виповниться по 18 років. Проте у цього правила є винятки.

Про роботу комісії з питань надання матеріальної допомоги при виконавчому комітеті селищної ради за звітний період 2018 – 2019 року

     Відповідно до статей 25, 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання рішення виконкому Брусилівської селищної ради від 01.02.2017 року №9  «Про комісію з питань надання матеріальної допомоги при виконкомі селищної ради» та комісією з питань надання матеріальної допомоги  зі змінами від 07.08.2019 року за №933 у складі: Шкуратівського Віктора Вікторовича – заступника селищного голови, Волошенко Алли Анатоліївни – секретаря селищної ради, Петричко Мирослави Йосипівни – начальника загального відділу, Хабази Сергія Володимировича – головного лікаря КНП «Брусилівська лікарня»,  Омельчук Тетяни Василівни – начальника відділу фінансового обліку та звітності, Боровської Галини Миколаївни – спеціаліста «ЦНАП», Радченко Вікторії Іванівни – депутата селищної ради, Кириченко Василя Володимировича – соціального працівника служби з перевезення осіб з інвалідністю КУ « ЦСП» Брусилівської селищної ради та  в.о. старост за територіальною належністю.

Відбулося 51 засідання виконкому Брусилівської селищної ради

   4 грудня відбулося 51 засідання виконкому Брусилівської селищної ради. На зібранні схвалено показники бюджету Брусилівської селищної об'єднаної територіальної громади на 2020 рік та прогноз на 2021-2022 роки, затверджено план роботи виконкому селищної ради на перше півріччя 2020 року, плани роботи виконуючих обов'язки старост та структурних підрозділів селищної ради на перше півріччя та інші питання.

Перерахунок пенсій з 01 грудня 2019 року

    У зв’язку з підвищенням з 01 грудня прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність з 1564 грн до 1638 грн відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2019 рік» з 1564 грн до 1638 грн,   головним управлінням Пенсійного фонду України в Житомирській області  проведено перерахунок пенсійних виплат 321,3 тис. пенсіонерам області (85% ), на що  у грудні місяці буде додатково спрямовано понад  10 млн грн.

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

   В ході проведення щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», працівниками: відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я Брусилівської селищної ради, Брусилівського ВП Коростишівського ВП ГУНП у Житомирській області, КНП «Брусилівська лікарня», було проведено бесіди з учнями 9 – 11 класів Брусилівського ліцею № 1 імені І.І.Огієнка та Соловіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів на теми «16 днів проти насильства», «Булінг», «Андміністративна та кримінальна відповідальність неповнолітніх», «Права та обов’язки», «Дізнайся більше про ВІЛ/СНІД та вірусні гепатити».

Тренінг для осіб з особливими потребами

  3 грудня 2019 року –Міжнародний день осіб з особливими потребами. Метою проголошення цього дня - є дотримання прав людини та участь осіб з інвалідністю в житті суспільства.

Повідомлення про моніторинг громадян, що перебувають на соціальному квартирному обліку Брусилівської селищної ради

  Відповідно до положень Житлового Кодексу Української РСР, Основ житлового законодавства союзу РСР і Союзних республік, Закону України «Про житловий фонд соціальногопризначення», постанови КабінетуМіністрівУкраїнивід 23.07.2008 № 682 «Деякіпитанняреалізації Закону України «Про житловий фонд соціального призначення», виконавчий комітетБрусилівської селищної ради щорічно у ІV кварталі проводить моніторингг ромадян, що перебувають на соціальному квартирному обліку як такі, що потребують поліпшення житлових умов, під час якої перевіряються облікові дані громадян.

Повідомлення про перереєстрацію громадян, що перебувають на квартирному обліку Брусилівської селищної ради

    Відповідно до положень Житлового Кодексу Української РСР, Основ житлового законодавства союзу РСР і Союзних республік, Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, затверджених постановою Ради Міністрів УРСР і Укрпрофради від 11 грудня 1984 р. N 470, виконавчий комітет Брусилівської селищної ради щорічно у ІV кварталі проводить перереєстрацію громадян, що перебувають на квартирному обліку як такі, що потребують поліпшення житлових умов, під час якої перевіряються облікові дані громадян.

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН, ЩО ПЕРЕБУВАЮТЬ НА КВАРТИРНОМУ ОБЛІКУ В БРУСИЛІВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ!

    На виконання рішення виконавчого комітету селищної ради від 04.09.2019р№965 «Про проведення на території Брусилівської селищної ради інвентаризації списків осіб, що перебувають на обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов та моніторингу сукупного доходу громадян, які перебувають на соціальному квартирному обліку» в період з 01 жовтня по 31 грудня 2019 року на території населених пунктів селищної ради проводиться інвентаризація списків осіб, перереєстрація громадян, що перебувають на квартирному обліку та моніторинг сукупного доходу громадян, які перебувають на соціальному квартирному обліку, як таких, що потребують поліпшення житлових умов та соціального захисту.

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

  В ході проведення щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», працівниками: відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я Брусилівської селищної ради, Брусилівського ВП Коростишівського ВП ГУНП у Житомирській області, КНП «Брусилівська лікарня», було проведено бесіди з учнями 9 – 11 класів Брусилівського ліцею імені Г.О.Готовчиця та Морозівської ЗОШ І-ІІІ ступенів на теми «16 днів проти насильства», «Булінг», «Дізнайся більше про ВІЛ/СНІД та вірусні гепатити».