3 лютого відбулася робоча зустріч директора Брусилівської районної філії Житомирського ОЦЗ Олександра Дрозда та начальника Брусилівського районного відділу державної виконавчої служби Центрального Західного Міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Хмельницький) Сергія Вангородського.  Основна мета зустрічі налагодження тісної співпраці, визначення шляхів взаємодії між обома структурами в плані роботи з особами, які мають майнові зобов’язання, зокрема заборгованість зі сплати  аліментів та стосовно яких відкрито виконавче провадження в органах державної виконавчої служби.

         Директор філії О. Дрозд запропонував повний комплекс соціальних  послуг, інформаційних та консультаційних послуг, пов’язаних з працевлаштуванням від служби зайнятості: підбір підходящої роботи, професійне навчання (підготовка, перепідготовка, підвищення кваліфікації), залучення до громадських та інших робіт тимчасового характеру. Також Олександр Сергійович акцентував увагу на стані ринку праці району, актуальних вакансіях, з метою інформування тих осіб, які опинилися у стані безробіття.

         Зі свого боку, начальник районного відділу виконавчої служби Сергій Вангородський виразив надію на консолідацію зусиль та проведення спільних заходів, спрямованих на сприяння зайнятості осіб, стосовно яких відкрито виконавче провадження в органах державної виконавчої служби.

Фото без описуФото без опису

 

Л. Левківська, провідний фахівець з профорієнтації