Фото без опису    Учасники антитерористичної операції, особи, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, та постраждалі учасники Революції Гідності можуть за рахунок бюджетних коштів пройти професійно-технічне навчання на курсах водіїв транспортних засобів та на курсах поглибленого вивчення іноземних мов, зварювальників, токарів, слюсарів, масажистів, перукарів, кухарів, бухгалтерів, операторів комп’ютерного набору,   інших  професій  і  спеціальностей  з  терміном навчання до  12 місяців на базі професійно технічних закладів області.

    Дані категорії осіб для отримання послуг з професійної адаптації письмово звертається до управління праці та соціального захисту населення за місцем реєстрації або за місцем фактичного проживання (перебування) із заявою та відповідними документами.

 Для проходження навчання в 2020 році просимо звертатись за адресою: вул. Лермонтова ,9. Довідки за телефоном: тел.30800.

 

 

В. Фещенко, начальник відділу соціально-трудових відносин

управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації