Всеукраїнський тиждень права

      З метою підвищення обізнаності громадян щодо прав людини та механізмів їх реалізації та захисту, порядку надання безоплатної первинної правової допомоги та безоплатної вторинної правової допомоги, начальником відділу «Брусилівське бюро правової допомоги» Юрієм Ободзінським спільно з начальником відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я селищної ради Марією Шарамко проведено годину спілкування з фахівцями з соціальної роботи, фахівцями з реабілітації, соціальними робітниками.

Всеукраїнський тиждень права

   Щороку, другий тиждень грудня, який включає 10 грудня – День прав людини, проводиться  Всеукраїнський тиждень права, який відзначається в знак проголошення Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 році Загальної декларації прав людини.

Дії на випередження

   На часі  в Україні реорганізація структури райдержадміністрацій, яка викликана  реформою децентралізації. Зміна організаційної структури передбачає зменшення чисельності працівників, а - це є непростим, болючим рішенням.

Розглянуто на нараді для фахівців з соціальної роботи

   У відділі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді днями проведено нараду з фахівцями із соціальної роботи. Начальник відділу Валентина Невмержицька разом зі спеціалістами відділу та фахівцями з соціальної роботи зосередили увагу на таких важливих питаннях, як:

Стоп насильству!

   Фахівці Брусилівської районної філії Житомирського ОЦЗ  приєдналися до заходів, які проводяться щороку з 25 листопада по 10 грудня в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою. Так, 9 грудня, проведено семінар «Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми, експлуатації дитячої праці», де привернено увагу учасників семінару до актуальних питань для українського суспільства: проблема подолання насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків.

Урочистості до Дня місцевого самоврядування

   За доброю традицією з нагоди Дня місцевого самоврядування в Брусилові відбулися урочистості, на яких слова вдячності за працю на благо розвитку Брусилівщини, найщиріші вітання та найкращі побажання з нагоди свята всім депутатам районної і селищної рад, всім, хто працює в органах місцевого самоврядування, адресували голова Брусилівської районної ради Рафальська Н.А, Брусилівський селищний голова Габенець В,В., перший заступник голови райдержадміністрації Ненюк О.О.. Як завжди, на святковому засіданні були нагороди і відзнаки кращим із кращих… Голова профспілкової організації працівників установ, підприємств та організацій Брусилівської громади ТанасоваК.С. привітала всіх колег- цьогорічних ювілярів, а Красуленко І.В. вручила відзнаки від народного депутата України Т. Грищенко. Були в святковому концерті і пісні у виконанні аматорів Брусилівщини. Всім присутнім в залі звучали найщиріші побажання мужності і нових здобутків у нелегкій і відповідальній праці по розвитку нашої громади, міцного здоров’я, щастя, родинного благополуччя та здійснення всіх життєвих плані і сподівань.