Фото без опису   Коростишівською місцевою прокуратурою до господарського суду Житомирської області подано позовну заяву про повернення Житомирській обласній державній адміністрації водного об'єкту та земельних ділянок, відведених для догляду за водним об’єктом, прибережними захисними смугами, гідротехнічними спорудами Карабачинського водосховища, які знаходяться на території Брусилівської селищної ради Житомирської області.

   Встановлено, що одне із підприємств Брусилівського району незаконно використовує водний об’єкт - Карабачинське водосховище Брусилівського району Житомирської області площею водного дзеркала 217,3 га та земельні ділянки, відведені для догляду за водним об’єктом, прибережними захисними смугами, гідротехнічними спорудами загальною площею 268,6 га. для риборозведення.

    Зокрема, підприємство без укладення договору оренди водного об’єкту та земельних ділянок використовує водний об’єкт для риборозведення внаслідок чого до бюджету не надходять кошти за його оренду.

  Невиконання встановленого законодавством порядку користування земельною ділянкою та водним об’єктом порушує економічні інтереси держави та призводить до ненадходження коштів до бюджету.

 

Коростишівська місцева прокуратура

Житомирської області