День партизанської слави у Брусилові

День партизанської слави у Брусилові

    22 вересня на Брусилівщині відбулися заходи до Дня партизанської слави. В Брусилові, на колишньому обійсті родини Макаренків- Адама, Хими, Павла і Степана, яких розстріляли фашисти 12 липня 1943 року, а також біля пам’ятника розстріляних  підпільників та учасників партизанського руху на Брусилівщині виступили та поклали квіти голова Брусилівської районної ради Ніна Рафальська, заступник Брусилівського селищного голови Віктор Шкуратівський, т.в.о. керівника апарату Брусилівської райдержадміністрації Анатолій Тюрменко та Микола Гаєвський, голова Брусилівської районної організації ветеранів війни і праці.  Заходи відбулися за сприяння Брусилівської селищної ради.

Про державну реєстрацію шлюбу

Про державну реєстрацію шлюбу

        Значення державної реєстрації шлюбу полягає у забезпеченні стабільності відносин між подружжям, охорони їх прав та інтересів, інтересів їх дітей, а також держави та суспільства. Державна реєстрація шлюбу засвідчується Свідоцтвом про шлюб.

     Вручення премії імені Івана Огієнка

     Вручення премії імені Івана Огієнка

        18 вересня в Брусилів з’їхалося багато відомих особистостей з усієї України, яким не байдужа доля України, її віковічні культурно-мистецькі традиції та духовні багатства. Батьківщина Івана Огієнка  зустрічала лауреатів премії його імені та численних гостей, які відвідали краєзнавчий музей імені І. Огієнка та побували  в новозбудованому Свято-Воскресенському храмі. Побували гості Брусилівщини біля «огієнківської криниці», а також відвідали місце, де знаходилася батьківська садиба Івана Огієнка та поклали квіти до символічного каменя.  Були покладені  квіти і до пам’ятника одного із засновників премії імені І.Огієнка, нашого земляка Олексія Опанасюка, розташованого біля приміщення дитячої музичної школи.

Сімейні молочні ферми

Сімейні молочні ферми

   Брусилівська районна філія Житомирського обласного центру зайнятості долучається до поширення інформації про проєкт  створення Сімейних Молочних Ферм серед  сільського населення області. Проєкт має на меті підтримку малого та середнього  фермерства, виробництво якісної молочної сировини, створення нових робочих місць, соціально - економічний розвиток сільських територій.

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН,  ЩО ПЕРЕБУВАЮТЬ НА КВАРТИРНОМУ ОБЛІКУ В БРУСИЛІВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ!

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН, ЩО ПЕРЕБУВАЮТЬ НА КВАРТИРНОМУ ОБЛІКУ В БРУСИЛІВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ!

   На виконання рішення виконавчого комітету селищної ради від 09.09.2020р. №1405 (повний текст рішення виконкому висвітлено на сайті селищної ради в рубриці «офіційні документи») Брусилівською селищною радою в період з  01 жовтня по 31 грудня 2020 року на території всіх населених пунктів селищної ради буде проводитись інвентаризація  списків осіб та перереєстрація громадян, що перебувають на квартирному обліку та моніторинг сукупного доходу громадян, які перебувають на соціальному квартирному обліку, як таких, що потребують поліпшення житлових умов та соціального захисту.

Про кандидатів на створення прийомної сім’ї

Про кандидатів на створення прийомної сім’ї

    З метою популяризації сімейних форм влаштування  дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, серед населення громади Брусилівської селищної ради фахівці відділення соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Брусилівської селищної ради постійно проводять  інформаційно – роз’яснювальну роботу щодо створення прийомної сім’ї та дитячого будинку сімейного типу. За результатами проведеної роботи  до відділення звернулася сім’я, яка виявила бажання створити прийомну сім’ю та подарувати   родину дітям,  які позбавлені батьківського тепла та любові.

Увага бутулізм та фальсифікація рибної продукції !!!!

Увага бутулізм та фальсифікація рибної продукції !!!!

  Держпродспоживслужба повідомляє, що  почастішали випадки (зареєстровано 2 випадки з 3 –мя постраждалими) захворювання на ботулізм, які пов’язані з вживанням риби в’яленої (лящ) у серпні поточного року.

Визначено переможця конкурсу

Визначено переможця конкурсу

     За результатами засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду директора Озерського сільського Будинку культури, на якому було заслухано програми розвитку установи на 1 і 5 років, представлені кандидатами, членами комісії шляхом голосування було одноголосно визначено переможця    конкурсу. Ним став Кучин Олександр Федорович.