Власна безпека - понад усе!

Власна безпека - понад усе!

   Однією з форм проявів насилля над людиною, порушенням її прав - є торгівля людьми. Брусилівська РФ Житомирського обласного центру зайнятості приєдналася до Всеукраїнської акції «16 днів проти насилля» та 27 листопада проведено семінар для безробітних «Ризики нелегальної трудової міграції». Основний меседж  заходу: їдеш за кордон? Робота, навчання, одруження… Потурбуйся про власну безпеку та безпеку своїх близьких. Потрапити у сучасне рабство може будь-хто, незалежно від рівня освіти та соціального статусу. Трудова  ж експлуатація займає одне з перших місць серед постраждалих українців від торгівлі людьми.      

Пам'яті жертв Голодомору

Пам'яті жертв Голодомору

      Cьогодні, 27 листопада, біля пам’ятного знаку «Жертвам голодомору», що  на кладовищі в Брусилові,  Брусилівський селищний голова Володимир Габенець та голова Брусилівської районної ради Ніна Рафальська, поклали квіти,  щоб пом’янути пам'ять  своїх земляків і мільйонів українців, які загинули голодною смертю під час голодомору 1932-1933 років…  Про них пам’ятають ті, хто вижив  -  їхні діти і внуки, про них повинні пам’ятати   і всі наступні покоління… І  запалені біля пам’ятника жалобні свічки є даниною нашої пам’яті  великомучеників української історії - неоплаканим і невідспіваним, захороненим в спільні могили,  без труни і молитви.

25 листопада, в Міжнародний день боротьби з насильством щодо жінок, у світі розпочинається глобальна акція «16 днів проти насильства»

25 листопада, в Міжнародний день боротьби з насильством щодо жінок, у світі розпочинається глобальна акція «16 днів проти насильства»

   ЦЬОГО ДНЯ ЗГАДУЮТЬ СЕСТЕР МІРАБЕЛЬ, ЯКІ БУЛИ ЛІДЕРКАМИ ОПОЗИЦІЙНОГО РУХУ В ДОМІНІКАНСЬКІЙ РЕСПУБЛІЦІ. ЖІНКИ БОРОЛИСЯ ПРОТИ РЕЖИМУ РАФАЕЛЯ ТРУХІЛЬЙО,  ВИСТУПАЮЧИ ПІД ГАСЛАМИ ЗА  ВІДНОВЛЕННЯ ДЕМОКРАТІЇ ТА ДОТРИМАННЯ ПРАВ ЛЮДИНИ. ЗА ЦЕ ЇХ НЕОДНОРАЗОВО УВ’ЯЗНЮВАЛИ, КАТУВАЛИ ТА ҐВАЛТУВАЛИ. У 1960 РОЦІ ТРУХІЛЬЙО НАКАЗАВ ЇХ УБИТИ. СЕСТЕР ПОБИЛИ, ЗАДУШИЛИ І СКИНУЛИ ЗІ СКЕЛІ. ПРОТЕ ОПОЗИЦІЙНИЙ РУХ ПІСЛЯ ЦИХ ПОДІЙ РОЗГОРНУВСЯ ІЗ НОВОЮ СИЛОЮ, ЗА ЛІЧЕНІ МІСЯЦІ ДИКТАТОРА СКИНУЛИ.  25 ЛИСТОПАДА – ДЕНЬ УБИВСТВА СЕСТЕР МІРАБЕЛЬ.

Профілактичний рейд у зимовий період!

Профілактичний рейд у зимовий період!

    Під час опалювального сезону збільшується кількість пожеж та нещасних випадків внаслідок неправильної експлуатації систем опалення. Для запобігання надзвичайним ситуаціям необхідно дотримуватися вимог безпеки під час влаштування та експлуатації опалювальних систем. Останнім часом зростає інтерес до пічного опалення приміщень, особливо із використанням твердого палива.

Відбулася 2 сесія Брусилівської селищної ради 8 скликання

Відбулася 2 сесія Брусилівської селищної ради 8 скликання

  25 листопада 2020 року відбулася 2 сесія Брусилівської селищної ради 8 скликання . На сесії селищної ради депутати розглянули  наступні питання : про затвердження Регламенту Брусилівської селищної ради восьмого скликання, про утворення та затвердження структури і чисельності апарату та виконавчих органів Брусилівської селищної ради, про затвердження старост, про затвердження заступника  селищного голови з питань діяльності виконавчих органів, про затвердження  секретаря виконавчого комітету  Брусилівської селищної ради, про затвердження плану роботи  Брусилівської селищної ради  8 скликання на І півріччя 2021 року та інші. 

Обласний етап Всеукраїнського фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я» на Житомирщині

Обласний етап Всеукраїнського фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я» на Житомирщині

   Житомирським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Департаменту культури, молоді та спорту, проводиться фестиваль «Мама, тато, я – спортивна сім’я» в онлайн форматі.

Про державний земельний кадастр

Про державний земельний кадастр

    До відділу «Брусилівське бюро правової допомоги» звернулася громадянка  Савченко Надія ( прізвище змінено ) щодо повноважень діяльності Державного земельного кадастру,  в рамках заходів проекту «Я маю право!»  надано роз'яснення фахівцем відділу.