До Дня людей поважного віку

До Дня людей поважного віку

   Брусилівський селищний голова Володимир Габенець привітав ветеранів війни та праці громади з Міжнародним днем людей похилого віку та Днем ветерана на зустрічі у селищному Будинку культури . Захід був організований за сприяння Брусилівської селищної ради.

Про перехід права на земельну ділянку у разі коли набуто право на жилий будинок

Про перехід права на земельну ділянку у разі коли набуто право на жилий будинок

   Актуальним є питання щодо переходу права власності на земельну ділянку у разі набуття громадянином права на жилий будинок. Якщо набуто право власності на жилий будинок, що перебував у власності, або користуванні іншої особи, то у цієї особи припиняється право власності користування  земельною ділянкою на якій перебуває даний жилий будинок. Тобто особа, яка набула права власності на жилий будинок, розміщений на земельній ділянці, яка перебуває у власності іншої особи, переходить право власності на земельну ділянку або її частину, на якій розміщений жилий будинок, без зміни її цільового призначення.

Подарунки в День усиновлення

Подарунки в День усиновлення

    В день усиновлення, 30 вересня  секретарем  Брусилівської селищної ради Аллою Волошенко, начальником служби у справах дітей Брусилівської селищної ради Людмилою Мельник та фахівцем із соціальної роботи відділення соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Брусилівської селищної ради Світланою Зубрицькою відвідано п’ять прийомних сімей та два дитячих будинки сімейного типу, які функціонують на території Брусилівської селищної ради. Прийомних батьків та батьків-вихователів привітали зі святом, вручили подяки від Брусилівського селищного голови та подарунки від Брусилівської селищної ради.

Якісне надання послуг - приорітет в роботі відділу ЦНАП

Якісне надання послуг - приорітет в роботі відділу ЦНАП

   Відділ «Центр надання адміністративних послуг» Брусилівської cелищної ради (далі – Відділ) створено відповідно до рішення 14 сесії 7 скликання Брусилівської селищної ради від 24.01.2018 року № 445. Відділ є суб’єктом державної реєстрації у сферах державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, а також органом реєстрації у сфері реєстрації місця проживання/перебування, зняття з реєстрації місця проживання фізичних осіб.

ОСНОВНІ ДОСЯГНЕННЯ  БРУСИЛІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ  В СФЕРІ  ЖИТЛОВО -  КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА ТА ІНФРАСТРУКТУРИ ЗА 2017-2020 р. 

ОСНОВНІ ДОСЯГНЕННЯ БРУСИЛІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ  В СФЕРІ  ЖИТЛОВО - КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА ТА ІНФРАСТРУКТУРИ ЗА 2017-2020 р. 

     Основними пріоритетними напрямами та завданнями Брусилівської селищної ради в сфері житлово-комунального господарства та інфраструктури у 2017-2020 роках було поліпшення якості надання соціальних та житлово-комунальних послуг для населення селищної ради шляхом проведення ремонтів об’єктів комунальної власності, благоустрою території, стану забезпечення населення якісною питною водою, стану автомобільних доріг, розширення мережі вуличного освітлення тощо.

30 вересня - день усиновлення

30 вересня - день усиновлення

         День усиновлення – свято, яке в Україні щороку відмічається 30 вересня. У часі воно співпадає з християнським святом - Віри, Надії, Любові та матері їх Софії.

Привітання з Міжнародним днем  громадян похилого віку та Днем ветерана

Привітання з Міжнародним днем громадян похилого віку та Днем ветерана

   Вже третій десяток поспіль в нашій державі 1 жовтня відмічається Міжнародний день громадян похилого віку та День ветерана. Особою похилого віку вважається людина, якій виповнилось 65 років. А таких людей у світі понад 640 мільйонів, тобто майже кожна десята людина на нашій планеті. У Брусилівському районі проживає більше 5 тисяч пенсіонерів.

Співпраця вирішує питання підбору працівників та зайнятості населення

Співпраця вирішує питання підбору працівників та зайнятості населення

     Вирішення питань зайнятості населення неможливе без налагодження тісної співпраці служби зайнятості з роботодавцями. Така співпраця наразі існує між Брусилівською районною філією Житомирського обласного центру зайнятості та ТОВ «Брусилівський маслозавод».